Στη Νέα Υόρκη προκειμένου να συμμετάσχει στο Αμερικάνικο όπεν των τζούνιορς, βρίσκεται ο Πέτρος Χρυσοχός.
Ο Χρυσοχός νο26 στον κόσμο, θα προσπαθήσει να έχει πορεία ανάλογη (γιατί όχι και καλύτερη), με τις προηγούμενες συμμετοχές του σε major διοργανώσεις, όπως αυτή στο Αυστραλιανό όπεν στις αρχές του χρόνου, όπου έφτασε μέχρι τους καλύτερους “οκτώ”.
Πρώτος αντίπαλος για τον αθλητή της Α.Τ Ηροδότου στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες, είναι ο Αργεντινός Ματίας Ζούκας. Ο 18χρονος νο13 του ταμπλό και νο16 στον κόσμο, ο οποίος έχει βρεθεί αντίπαλος με τον Κύπριο τενίστα στο δυναμικότητας 1 τουρνουά στο Βέλγιο (το οποίο κατέκτησε ο Χρυσοχός) στα μέσα της χρονιάς, γνωρίζοντας την ήττα στα προημιτελικά με σκορ 2-1 σετ (0-6, 6-4, 1-6).
Η αναμέτρησή τους είναι προγραμματισμένη για σήμερα στο κορτ αρ.6 των εγκαταστάσεων του Flushing Meadows και αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής (ώρα κύπρου).