Ένα εντατικό πρόγραμμα συμμετοχών σε τουρνουά έχει προγραμματιστεί για τον Μάρκο Παγδατή, για το υπόλοιπο της σεζόν, αρχής γενομένης με τα ATP Challenger στη Νάπα και το Σακραμέντο των ΗΠΑ, στα τέλη του τρέχοντος Σεπτεμβρίου.
Ξεκινώντας από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, ο Μάρκος θα συμμετάσχει στο Napa Valley Challenger, όπου θα προσπαθήσει να διατηρήσει τις νικητήριες εμφανίσεις του στα τουρνουά Challenger, διεκδικώντας το τέταρτο τρόπαιο της σεζόν.Ο κύπριος πρωταθλητής κατέγραψε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στα φετινά τουρνουά ATP Challenger, έχοντας κερδίσει τους τίτλους στο Νότινγκαμ, το Βανκούβερ και το Άπτος.
Την επόμενη εβδομάδα, ο Μάρκος θα λάβει μέρος στο Sacramento Challenger, μαζί με τους κορυφαίους Αμερικανούς παίκτες Ryan Harrison και Sam Querrey.