MG 3324 as Smart Object 1
MG 3324 as Smart Object 1

Πείτε μας λίγα λογία για την διοργάνωση αυτή.

Το Κύπελλο Αφροδίτη ITF18 γίνετε εδώ και 27 χρονιά είναι ένα διεθνές τουρνουά το όποιο λόγο της πολύχρονης διεξαγωγής του απέκτησε μεγάλη παγκόσμιου φήμη και αποδείξει είναι η συμμέτοχες που προέρχονται από 30 χώρες όπως Αυστραλία ,Αγγλία ,Ισραήλ ,Ρωσία και άλλες .

Για μια εβδομάδα συνολικά και πάντοτε  την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβριου διεξάγετε το Κύπελλο Αφροδίτη ITF18  και το επίπεδο είναι πολύ ψήλο φτάνει να σας πω ότι η αθλητές που συμμετέχουν φέρουν παγκοσμία κατάταξη  και χαρακτηριστικά η μια αθλήτρια από την Ρωσία  που συμμετέχει είναι στο 170 της παγκόσμιας κατάταξης και  ο αθλητής από το Ισραήλ είναι στον αριθμό  450 . Η φίλη του Τένις απολαμβάνουν για μια εβδομάδα υψηλό επίπεδο παιγνίδια.

Να πούμε ότι άρχισε το κύριος ταμπλό την ξεκίνησε την τρίτη 2 Σεπτέμβριου και θα ολοκληρωθεί  το   Σαββάτο 6 Σεπτέμβριου η .Το πρόγραμμα του τελικού για το Σαββάτο θα συμπεριλαμβάνει των τελικό για τα μόνα να ξεκίνα η ώρα δέκα το πρωί και εάν συμβεί και η ίδιοι παίκτες είναι και στα διπλά τότε θα μεταφερθεί η ώρα για τα διπλά μετά το τέλος για τα μόνα .

 

Είσαστε ικανοποιούμενος από το επίπεδο των κύπριων αθλητών.

Από του Κυπρίους αθλητές που συμμετέχουν είμαι πολύ ευχαριστημένος  και χαρακτηρίστηκα  θα αναφερθώ στην Ελίζα  Όμηρου, τον Λευτέρης Νέος  και τον Μιχάλης Περιβολάρης  οπού κατάφεραν και πέρασαν στους δεκαέξι  η υπόλοιποι παίκτες όπως από τα κορίτσια  η Μαρία Στυλιανού η  Μαρία Σιοπαχά η Άτλας Πατσαλί  η Ιντια Σιαήλη η Θέμις Χαλίου και Άννα Savchenko και από τα αγόρια   ο EdmondAYNEDJIAN, Κωνσταντίνος  Χριστόφορου Τάσος Ρούσος, NicholasCAMPBELL εχου πολύ καλή απόδοση όμως δεν τα κατάφεραν να προχωρήσουν στα μόνα και έτσι τους δίνετε μια ευκαιρία στα διπλά να προσπαθήσουν ξανά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Τονίζοντας το επίπεδο των Κυπριών αθλητών  θα ήταν σωστό να αναφερθούμε στον Πέτρο Χρυσοχό οπού σήμερα έκανε στο   USOPEN το πρώτο του αγώνα με ένα πολύ γνωστό αθλητή  και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι νίκησε και συνεχίζει την ποριά του στο USOPEN .Συμμέτοχες Κυπριών αθλητών σε παγκοσμία Τουρνουά βοηθούν τους αθλητές μας να εξελίξουν  το επίπεδο τους αλλά και της Κύπρου στων διεθνή χάρτη.

 

Βεβαία υπάρχουν αρκετά νέα παιδία ταλαντούχα και τα οποία είναι υποσχόμενα , και τώρα με τον νέο εθνικό προπονητή ο οποίος πρέπει να πω ότι είμαστε πολύ τυχερή έχοντας τέτοιου είδους επίπεδου προπονητή των Λουκά Τσιτσοτέλλη από την Ιταλία ,γίνετε πάρα πολύ δουλειά εδώ στο εθνικό κέντρο του τένις και τα παιδία έρχονται εδω  μονο δυο με τρις φόρες την εβδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες να βρίσκονται στους ομίλους που ανήκουν όπως στο όμιλο Αμμόχωστου που είναι η Μαρία Σιοπαχά ,στο Ελεών Κλαμπ, στο Ακαδημία Μάστερ, στην Λάρνακα  Πάφο Παραλίμνη και λοιπά. Κατά συνέπια αυτό που προσφέρεται  εδώ, από  τες επιλογές που γίνονται και την δουλειά που γίνεται από των ομοσπονδιακό προπονητή έχουμε μονο την ανθολόγια του Κυπριακού τένις.

 

Το κύπελλο Αφροδίτη λόγο του ψηλού επίπεδου και κατηγορίας  που κατέχει και έχει εκρίθη από την διεθνή ομοσπονδία του τένις έχουμε υποχρέωση να προσφέρουμε φιλοξενία. Πάρα της μειωμένες  χορηγίες που είχαμε φέτος από τον ΚΟΑ προσφέρουμε ολοκληρωμένη φιλοξενία.

Φιλοξενία εννοούμε πλήρης  διαμονή και διατροφή σε  ξενοδοχείο για τους αθλητές που συμμετέχουν εξασφαλισμένη.  Τώρα όταν κάποιος αθλητής χάση στου αγώνες και έχει αποκλειστεί από τους αγώνες τότε και εμείς σταματάμε να προσφέρουμε της διευκόλυνσης αυτές.

 

Η ομοσπονδία του τένις έχει τους χρόνιους  χορηγού και επί της ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω της θερμές μου ευχαριστίες για την υποστήριξη τους αυτή  το μεταλλικό νερο Αγρός οπού για δώδεκα χρονιά στηρίζει το τένις , επίσης η AlphaBank η Cytanet η  Audi  και ο ΟΠΑΠ Κύπρου.

Είμαστε ικανοποιούμενη από την προσέλευση του κόσμου μέχρι στιγμής και ελπίζουμε ακόμη περισσότερη.

Επίσης ευχαριστούμε τη ActioninSports για την συνέντευξη αυτή και την κάλυψη του γεγονότος αυτού.