28 C
Limassol
Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025
Περισσότερο

    TENNIS NEWS: Την πρώτη νίκη στο U.S Open πέτυχε ο Χρυσοχός .

    Τον Αργεντινό Nο13 του ταμπλό Ζούκας, έριξε στο καναβάτσο πριν από λίγα λεπτά ο Πέτρος Χρυσοχός, παίρνοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του U.SOpen.

    O πρωταθλητής μας επικράτησε του αντιπάλου του με 2-0 σετ (6-2, 6-4) σε μόλις μία ώρα και 4 λεπτά συνολικού αγώνα.

    Το 1ο σετ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον νεαρό κύπριο, πετυχαίνοντας το μπρέικ στο σερβίς του αντιπάλου του μόλις στο 2ο γκέιμ του παιχνιδιού. Κρατώντας το σερβίς του ο Χρυσοχός, πέτυχε ακόμη ένα μπρέικ, κάνοντας δικό του το 1ο σετ σε 29 λεπτά.

    Το 2ο σετ, ήθελε τους δύο τενίστες να πηγαίνουν χέρι-χέρι κρατώντας το σερβίς τους. Χέρι-χέρι, έως και το 10ο γκέιμ, εκεί, όπου ο Αργεντινός ο οποίος βρισκόταν “κάτω” στο σκορ με 5-4 σερβίροντας για να παραμείνει στον αγώνα, δεν άντεξε στην πίεση που του έβαζε ο Χρυσοχός, υποκύπτοντας.

    Ο Πέτρος ολοκλήρωσε τον αγώνα “βγάζοντας” 4 συνολικά άσσους, την ίδια στιγμή που είχε ένα διπλό σφάλμα και μόλις ένα αβίαστο λάθος, δείγμα της συγκέντρωσής του.

    Επόμενος αντίπαλος του Χρυσοχού στον γύρο των “32”, αναμένεται να είναι ένας εκ των OmarJasika (AUS) και DeitonBaughman (USA).

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    711ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ