26f2b13baa87061b892ecee7bbf0967b XL
26f2b13baa87061b892ecee7bbf0967b XL

Μία εβδομάδα απομένει μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν στην Ελαιών, καθώς τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι προπονήσεις.

Σαφώς, ο στόχος παραμένει ο ίδιος και δεν είναι άλλος από τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και την ανάπτυξη των νεαρών ταλέντων.Φυσικά, αρκετοί από τους αθλητές του ομίλου δεν ήταν σε απραξία το καλοκαίρι, καθώς συμμετείχαν σε αρκετά (διεθνή και εγχώρια) τουρνουά, έχοντας σημαντικές επιτυχίες.

Από τις ξεχωριστές επιτυχίες, σημειώνεται η διάκριση της Ελίζας Ομήρου στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης U16, το οποίο διεξήχθη στη Μόσχα και στο οποίο η 15χρονη τενίστρια έγραψε ιστορία φέρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα Κύπριας αθλήτριας. Επιπλέον, ο νεοφερμένος στη σχολή Έντμοντ Ανετζιάν, σε συμμετοχή του σε τουρνουά δυναμικότητας 5 της ITF Junior, έφτασε στον τελικό του μονού, ενώ πήρε τον τίτλο στο διπλό.

Από εκεί και πέρα, στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα «Γιώργος Γκουγκούρης» υπήρχε εκπροσώπηση της Ελαιών σε 14 από τις 22 κατηγορίες, με εννέα τρόπαια να καταλήγουν σε αθλητές της Σχολής, ενώ στο τουρνουά στο Παραλίμνι συμμετείχαν σε οκτώ από τις 12 κατηγορίες και αναδείχθηκαν τέσσερις νικητές από τον Όμιλο.

Σημαντική ενίσχυση

Σημαντική εξέλιξη για την Ελαιών είναι η ενσωμάτωση των αθλητών της σχολής «Tennis Ζοne», οι οποίοι πλέον θα προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Έγκωμη, γεγονός που ενισχύει και μεγαλώνει την Ακαδημία. Πέρα από την εξέλιξη αυτή, είναι σημαντικές κάποιες μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι και θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη σχολή.

Ήδη, ο Έντμοντ Ανετζιάν είχε διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο (στο Αμμάν της Ιορδανίας). Από εκεί και πέρα, στην Elite ομάδα της Ελαιών εντάχθηκαν και οι Αντρέας Καζαμίας, Τζον Αλεξάντερ και Μικαέλα Κουγιάλη (θυγατέρα του υπουργού Γεωργίας Νίκου Κουγιάλη). Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στα τηλέφωνα 99639699 και 22679923.