AM2V6906
AM2V6906

Ο Σύνδεσμος Ταεκβόντο Λευκωσίας (Σχολή  Πηλαβάκη) και η σχόλη του Π. Λοΐζου (Legend Limassol) ήταν οι κυρίαρχοι του τατάμι.Συγκεκριμένα η Σχολή Ταεκβόντο Πηλαβάκη κυριάρχησε στο συνολικό της τελευταίας αγωνιστικής με 4 χρυσά στις νεανίδες και ένα στους εφήβους με συνολικό 5 χρυσά, ενώ η Σχόλη του Π. Λοΐζου(Legend Limassol) στου εφήβους με 4 χρυσά .

Το Παγκυπριο Πρωτάθλημα Ταεκβόντο του 2017 της ομοσπονδίας ΕΟΤΚ για τους έφηβους και τις νεάνιδες ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Σεμπτεμβρίου. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν  στο «Κίτιον» Αθλητικό Κέντρο στη Λάρνακα και δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αθλητές απο τα εγκεκριμένα σωματεία Ταεκβοντό προσφέροντας αγώνες υψηλού επιπέδου.

Μετά και την χθεσινή κατάκτηση και των πέντε χρυσών, στην συνολική βαθμολογία της χρονιάς ο Σύνδεσμος Ταεκβόντο Λευκωσίας (Σχολή Πηλαβάκη) κατατάσσετε πρωταθλήτρια σχολή οπού συνεχίζει την παράδοση αυτή για τριάντα δυο συνεχή χρόνια.

Αξιοσημειώτη ήταν η συμμετοχή των αθλητών της Σχολής Strong Fighters club και η οποία της απέφερε παγκύπριο μετάλλιο. Ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ που αγωνίστηκε στην κατηγορία των 78Kg κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο ενώ εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Γεωργία Γεώργιου στην κατηγορία των 42kg.

Οι πέντε αθλητές της Σχολής Ταεκβοντό Πάμπος (The Winners) έλαμψαν με την παρουσία τους ανεβαίνοντας όλοι στο βάθρο των νικητών. Συγκεκριμένα:

1. Βασίλης Κτωρή – Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 68 κιλά

2. Κυπρούλλα Γεωργίου – Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 44 κιλά

3. Αλέξανδρος Πετρίδης – Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 48 κιλά

4. Μάριος Βασιλείου – Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 59 κιλά

5. Παναγιώτης Ιακώβου – Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 63 κιλά

Από τη σχόλη Πάμπος Tαεκβοντό (The Winners) έλαβαν μέρος πέντε αθλητές οπού κατέκτησαν τις εξής θέσεις 1η θέση ο Βασίλης Kτωρής, η Kυπρούλλα Γεωργίου στην 2η θέση ο Aλέξανδρος Πετρίδης και 3η θέση ο Παναγιώτης Iακώβου και Mάριος Bασιλείου .

Η σχόλη Πάμπος Tαεκβοντό (The Winners) ευχαριστεί όλους τους αθλητές του για την αγωνιστικότητα και την αθλητοπρέπεια που τους διακατέχη δείχνοντας έτσι το πνεύμα της σχόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρυσά μετάλλια θα αντιπροσωπεύσουν την Κύπρο μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Λάρνακα 2-5 Νοεμβρίου!

Ακολουθεί ένα βίντεο με τους πανηγυρισμούς των νικητών.

Πίνακας Μεταλλίων του Συνδέσμου Ταεκβόντο Λευκωσίας (Σχολή Πηλαβάκη).

Χρυσά:

-42Kg Ιωάννα Χαραλάμπους.

-46Kg Παναγιώτα Κουττούκη.

-55kg Άννα Μαρία Αντωνίου.

-63kg Ερατώ Αθανασίου.

+78kg Βίκτωρας Πηλαβά.

Χάλκινα:

-55kg Άρης Πομηλορίδης.

-63kg Δημήτρης Ευαγγελάκης.

Η διεύθυνση της Σχολή Ταεκβόντο Πηλαβάκη στέλλει συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες και αντιπροσώπευσαν την σχολή επάξια: Χρίστο Σπύρου, Σταύρο Χρίστου, Αλέξανδρο Φωτίου, Αλέξανδρο Θεοδοσίου και Θεοδώρα Θεοδώρου.

 

Η Σχόλη του Π. Λοΐζου (Legend Limassol) στέλλει το δικό της μήνυμα αναφέροντας συγκεκριμένα: Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά την προπονήτρια και coach της σχολής μας Ρούλα Νικήτα που με τη θαυμάσια δουλειά και ζήλο κατάφερε να βγάλει τη σχολή μας στο πιο ψηλό σκαλοπάτι. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που ακόμα μια φορά στάθηκαν δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα επίσης ευχαριστώ τη MASERATI που ήταν ο χορηγός μας ευχαριστώ τη ομοσπονδία μου ΕΟΤΚ και τέλος συγχαίρω όλους τους παγκύπριους πρωταθλητές πρωταθλήτριες.

Πίνακας Μεταλλίων της σχόλης του Π. Λοΐζου (Legend Limassol).

Χρυσά:

Σταύρο Χ”Σαββα, Χρυσοβολάντη Έλληνα, Χρήστο Κλεοβούλου και Κλείτο Γεωργίου.

Χάλκινο:

Ελεάνα Καραγιάννη.

Αργυρό:

Φάνος Ματθαίου και Ιωσήφ Αυγουστή.

*** Τα ολοκληρωμένα τελικά αποτελέσματα των αγώνων  για όλα τα σωμάτεια, θα δημοσιευτούν σύντομα σε άλλο άρθρο, όταν ενημερωθούμε και εμείς με την σειρά μας από τον επίσημο φορέα την ομοσπονδία ΕΟΤΚ.

Φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες και τις απονομές: