Tembrioti Constantina
Tembrioti Constantina

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το Cyprus Masters Cup, η τελευταία εγχώρια διοργάνωση της χρονιάς που διεξάγεται στο Εθνικό Κέντρο Τένις. Στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, συμμετέχουν οι οκτώ κορουφαίοι αντισφαιριστές ανά ηλικιακή κατηγορία, σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία της ΟΑΚ για το 2019, ενώ αντίστοιχα διεξάγονται και τα Διπλά.

Η πρώτη εβδομάδα του πρωταθλήματος περιλάμβανε τις ηλικιακές κατηγορίες U14 και U18. Την Παρασκευή στις 16.00 το απόγευμα θα αρχίσουν ταυτόχρονα στα τέσσερα γήπεδα του Εθνικού Κέντρου Τένις,  οι ισάρριθμοι τελικοί των Μονών και στη συνέχεια ύστερα από την προβλεπόμενη χρονική διακοπή θα αρχίσουν οι τέσσερις τελικοί των Διπλών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής έχει ως ακολούθως :

BS U14 : Νικήτα Σκλεαρένκο Vs Ηρακλής Καλάνοφ

GS U14 : Κωνσταντίνα Τεμπριώτη Vs Μαρία Τιβάνοβα

BS U18 : Λάμπρος Παντζαρής Vs Στυλιανός Χριστοδούλου

GS U18 : Μαρία Κωνσταντίνου Vs Κλειώ Μαρία Ιωάννου

BD U14 : Γεώργιος Πρωτοπαπάς / Νικήτα Σκλεαρένκο Vs Γιώργος Νικολάου / Παύλος Τρύφων

GD U14 : Ελίζ Ντιλαβέρ / Κωνσταντίνα Τεμπριώτη Vs Άννα Ασαντουλίνα / Χριστιάνα Σεβαστού

BD U18: Παύλος Παρσών / Φώτος Φωτιάδης Vs Ντάριους Εφτεχάρ / Πόλυς Κουρσάρος

GD U18: Μαρία Κωνσταντίνου / Δάφνη Κουτσόφτα Vs Θέκλεια Χριστοδούλου / Βικτώρια Σαββίδου

Από το Σάββατο θα ξεκινήσουν οι αγώνες στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών/ Γυναικών, U12 και U16 και οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου. Φετινή καινοτομία του πρωταθλήματος το γεγονός ότι οι οκτώ αθλητές ανά κατηγορία, χωρίζονται σε δύο ομίλους και αγωνίζονται με σύστημα Round Robin. Στη συνέχεια οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στους δύο μονούς ημιτελικούς, από τους οποίους προκύπτει το ζευγάρι του κάθε τελικού.

Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του τέως Προέδρου της ΟΑΚ Χρίστου Χριστοφίδη και του πρωταθλητή Σώτου Χριστοφίδη, και διεξάγεται με την στήριξη των χορηγών της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, ΑΓΡΟΣ Φυσικό Μεταλλικό νερό, Τράπεζα Κύπρου, ΟΠΑΠ Κύπρου, Petrolina και μπάλες Wilson. Καθημερινή ενημέρωση για τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΟΑΚ (www.cyprustennis.com και http://ctf.tournamentsoftaware.com).

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube