7
7

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018, η Τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών και Αθλητικών  Σωματείων του Δήμου Λάρνακας για το έτος 2017.

Στην Τελετή Βράβευσης τιμήθηκαν 65 αθλητές και αθλήτριες από όλες τις Ομοσπονδίες που έχουν την έδρα τους ή διαμένουν στη Λάρνακα και  διακρίθηκαν στα αγωνίσματα τους, σε αγώνες στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Επίσης τιμήθηκαν τα Αθλητικά Σωματεία ΑΕΚ (Ποδοσφαιρικό και Καλαθοσφαιρικό  Τμήμα) και η ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ.

Επίσης, τιμήθηκαν Συνεργάτες οι οποίοι συμβάλλουν και εργάζονται συστηματικά ενισχύοντας τις προσπάθειες του Δήμου Λάρνακας για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την καθιέρωση της πόλης ως ένας σημαντικός αθλητικός προορισμός. Απονεμήθηκαν βραβεία στον κ. Παναγιώτη Νταή για την πολύχρονη προσφορά του στη διοργάνωση Αγώνων Τριάθλου, στον κ. Κώστα Ντάλτα Διευθυντή της Εταιρείας Red Wolf Digital Group LTD για την επιτυχή διοργάνωση του 1ου Radisson Blu Μαραθωνίου Λάρνακας και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας για τη συνεργασία και τη διοργάνωση Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Beach Volley στη Λάρνακα.

Η Τελετή ολοκληρώθηκε με τις Βραβεύσεις Αθλητών και Παραγόντων του Αθλητισμού, που ο κάθε ένας από τη δική του θέση τίμησαν τόσο την πόλη τους όσο και τον αθλητισμό για πολλά χρόνια.  Τιμήθηκαν ο κ. Φοίβος Βωβίδης για την πολύχρονη προσφορά του στον αθλητισμό γενικότερα και ιδιαίτερα ως Πρόεδρος των Σωματείων της ΕΠΑ και της ΑΕΚ, ο κ. Διόφαντος Χρυσοστόμου για την προσφορά του ως Πρόεδρος του Σωματείου της Νέας Σαλαμίνας, ο κ. Μιχαλάκης Στεργίδης για τη διαχρονική του δραστηριότητα στο Σωματείο της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου, ο κ. Κωστάκης Νικολαίδης για την πολύχρονη προσφορά του στο σωματείο της ΑΛΚΗΣ και ο κ. Πανίκος Ξιούρουππας ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και για την πολυεπίπεδη προσφορά του στην κοινωνία.  

Την Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας,   οι Βουλευτές κ.κ. Γιώργος Γεωργίου, Γιώργος Προκοπίου, Ευανθία Σάββα, Ζαχαρίας Ζαχαρίου, Νίκος Κέττηρος και Χρίστος Ορφανίδης, καθώς και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 17 Απριλίου 2018