Special Olympics Cyprus
Special Olympics Cyprus

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης τίμησε χθες Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, την Κυπριακή Αποστολή που συμμετείχε στους Παγκόσμιους  Χειμερινούς Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 16-24 Μαρτίου 2017, στο Graz της Αυστρίας.

Η αποστολή μας συμμετείχε με 22 αθλητές, 6 προπονητές, 1 βοηθό αρχηγό αποστολής και 1 Αρχηγό Αποστολής.  Οι αθλητές μας κατέλαβαν την 1η θέση στο άθλημα του Floor Ball και την 4η θέση στο άθλημα του Floor Hockey.

O ΠτΔ στην ομιλία του εξήρε το έργο που επιτελεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών, και διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει την αμέριστη στήριξη της για την παροχή ίσων ευκαιριών άθλησης στα άτομα με νοητική αναπηρία.

Η National Director της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών κ. Ελένη Ρωσσίδου, αφού ευχαρίστησε τον ΠτΔ για την τιμή που προσφέρει προς τα μέλη της Αποστολής, διαβεβαίωσε ότι τα Μέλη του Δ.Σ. θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά με σκοπό και στόχο την κοινωνικοποίηση των ατόμων με νοητική αναπηρία μέσω του αθλητισμού.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον ΠτΔ, για την πρόσκληση και την φιλοξενία στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά επίσης και τους χορηγούς της Αποστολής: ΚΟΑ, ΚΟΕ, Alvexo Trading Company, την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, KPMG, Marlow Navigation, Εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, Σύνδεσμο Φίλων Ιδρύματος Χρήστου Στέλιου Ιωάννου, Εταιρεία Sky Link, Bioland Energy, και την Κεντρική Τράπεζα.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ