LOGO C.H1
LOGO C.H1

Μετά χαράς διαπιστώνουμε την προθυμία σας στην προσπάθεια ένωσης και φιλίας μεταξύ μας σε μια κοινή πλατφόρμα συνεργασίας. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συλλόγους και συλλογικότητες  που μας τίμησαν με την παρουσία τους  στην  συνάντηση γνωριμίας στις 08\06 στο ολυμπιακό μέγαρο και ιδιαίτερα όλους όσους  συνέβαλαν στην προσπάθεια στήριξης των θυμάτων στο Νεπάλ που έγινε στο Πάρκο της Αθαλάσσας στις 12\06.

Στο παρόν μήνυμα αναφερόμαστε στο ταξίδι που θα γίνει στη Λακωνία με στόχο την αδελφοποίηση των Ορειβατικών συλλόγων της Κύπρου με τον Ε.Ο.Σ  Σπάρτης. Το ταξίδι στη Σπάρτη προγραμματίζεται να γίνει από την Τέταρτη 30 Σεπτέμβρη μέχρι την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προσεγγίσεις.

  • Η πρώτη είναι καθαρά 100% ορειβατική με διαμονή σε καταφύγια ή σε σχολείο η ύπαιθρο όσοι το επιθυμούν.
  • Η δεύτερη είναι πιο ήπιας μορφής και περιλαμβάνει ποικιλία δραστηριοτήτων τόσο σε ορειβατικό επίπεδο όσο και σε περιηγήσεις. Σε αυτή την περίπτωση οι ορειβάτες θα μείνουν σε τοπικά ξενοδοχεία ή ξενώνες.

 

Λογω του περιορισμένου των ημερών σε σχέση με τα πόσες δράσεις έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιήσουμε, προδιαγράφεται μια εξαιρετικής ποιότητας   εμπειρία που θα ανοίξει δρόμους και σχέσεις σε μια από τις πιο πλούσιες ιστορικά και ποιοτικά περιοχές του πλανήτη μας .

Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποια περιγραφικά βιντεος των περιοχών που θα επισκεφτούμε

 

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=daftG1g3vwI”] [youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=VGxZcAAyDa8″]

 

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=nGE08X1W-kI”]

 

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=XziO3ouH0pg,tps”]

 

Μέγιστος συνολικός αριθμός ορειβατών από την Κύπρο που μπορεί να πάρει μέρος είναι 25 άτομα, και παρακαλώ όπως δηλώσετε των αριθμό των μελών σας (ονομαστικά) που επιθυμούν να πάρουν μέρος μέχρι τις 12 Ιουλίου 2015.

Λόγω του σκοπού του ταξιδιού είναι προτημιτεον τα άτομα που θα πάρουν μέρος να ανήκουν στα ΔΣ των συλλόγων ή η άτυπων ομάδων. Στη περίπτωση που μέλη των Δ.Σ αδυνατούν να παρευρεθούν τότε μπορεί άνετα να πάρουν μέρος άλλα μέλη. Στόχος είναι να γνωρίσουμε την πλούσια ιστορία κ της Σπάρτης όπως και τον πλούτο τις φύσης και μονοπατιών για να μπορέσουμε ανεξάρτητα μετά να οργανώσουμε τις δικές μας εκδρομές.

Το κόστος που αναμένετε να καταβάλει ο κάθε ορειβάτης πέραν αυτό του εισιτηρίου είναι αυτό του λεωφορείου για τη μεταφορά από το αεροδρόμιο και τις ξεναγήσεις. Επίσης τη σίτιση τους.(ενδεικτικά 15 έως 35 ευρώ το άτομο για ξενοδοχείο η ξενωνα,10 έως 15 ευρώ για πλούσια σε θρεπτικότητα  και γεύση τοπικά εδέσματα, η ενοικίαση μικρού λεωφορείου καθίσταται απαραίτητη και το κόστος θα διαιρεθεί δια του αριθμού των συμμετεχόντων)

Για όσους θα ακολουθούσουν το ήπιο πρόγραμμα θα πρέπει να καταβάλουν το κόστος του ξενοδοχείου. Διαμονή στα καταφύγια και στο σχολείο είναι δωρεάν. Το τελικό πρόγραμμα όπως και το ακριβές κόστος θα κοινοποιηθεί μετά την συνολική καταγραφή ενδιαφέροντος που όπως ανέφερα λήγει τις 12 Ιουλίου 2015.

Εκ μέρους της ΚΟΜΟΑΑΠ

Μιχάλης Σαββίδης

(για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στο 96301706 με τον Χρήστο Αλειφερη)

ORIENTACTION Club

tel: +357 99743753 | +357 99327764

email: [email protected]
https://www.facebook.com/OrientactionOrienteeringInCyprus


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube