12 C
Limassol
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου, 2026
Περισσότερο

    Τάεκβοντο Ελεύθερης Αμμοχώστου

    Σε πολύ υπεύθυνα και ικανά χέρια βρίσκεται το Ολυμπιακό άθλημα Τάεκβοντο της περιοχής Κοκκινοχωρίων (Ελεύθερης Αμμοχώστου).  Πρόκειται για τον πρώην πρωταθλητή Ελλάδας Χάρη Γκολφινόπουλο, ο οποίος άρχισε να διδάσκει και να προωθεί το Ολυμπιακό αυτό άθλημα στην περιοχή Κοκκινοχωρίων με τον σωστό τρόπο σε αθλητές / αθλήτριες ηλικίας 7 χρονών και άνω.

     

    Το δύσκολο αυτό έργο, του πιο πάνω Ελλαδίτη προπονητή, ο οποίος είναι διαιτητής της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ), άρχισε να διδάσκει και να προωθεί το Ολυμπιακό άθλημα Τάεκβοντο τα τελευταία τρία χρόνια και κατάφερε σε διάστημα μόνο δύο χρόνων να ετοιμάσει αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος με αξιώσεις στα πρωταθλήματα της ΕΟΤΚ.

     

    Ο πιο πάνω προπονητής ανακοινώνει ότι όσοι ενδιαφέρονται να διδαχτούν το Ολυμπιακό άθλημα Τάεκβοντο στην περιοχή Κοκκινοχωρίων ή να πάρουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο 99.229.580.  Με την ευκαιρία αυτή ο Πρόεδρος της ΕΟΤΚ κ. Φοίβος Χρίστου, που είναι και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τάεκβοντο (ETU), ευχαριστεί και συγχαίρει τον ακούραστο αυτό προπονητή που προωθεί το Ολυμπιακό αυτό άθλημα στην περιοχή Ελεύθερης Αμμοχώστου και του εύχεται κάθε επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.  Στην φωτογραφία ο προπονητής Γκολφινόπουλος με νεαρά ταλέντα του Ολυμπιακού Αθλήματος Τάεκβοντο.

     

     

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    728ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ