Τα «Λεμέσια 2021» επιστρέφουν δυναμικά- Μέχρι την Παρασκευή 23/7 οι δηλώσεις συμμετοχής
λεμεσια2021

Τα «Λεμέσια 2021» επιστρέφουν δυναμικά και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό θέαμα και έντονες συγκινήσεις, προσελκύοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον αθλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης ο Δήμος Λεμεσού δέχεται από ομοσπονδίες, αθλητικά σωματεία και ομάδες δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες θα πρέπει να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected] μέχρι την Παρασκευή 23.7.2021.

Στην αίτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιγράψουν το άθλημα ή το αγώνισμα με το οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν στα «Λεμέσια 2021», στη βάση των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής, όπως αυτοί περιγράφονται στη σελίδα του Δήμου Λεμεσού: https://bit.ly/3600ZZG.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις εξελίξεις της πανδημίας και τα μέτρα που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίο

Να θυμίσουμε ότι ότι τα «Λεμέσια», το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την  «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού», τίτλο που κατέκτησε η Λεμεσός ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες πόλεις της Ευρώπης.

Η Λεμεσός αξίζει, μπορεί και διεκδικεί μεγάλες διακρίσεις!


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube