26 C
Limassol
Κυριακή, 20 Ιουλίου, 2025
Περισσότερο

    Συνεργασία ΚΟΕ με Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού

    Αντιπροσωπεία του Παγκυπρίου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΕΕ), με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ηλία Δημητρίου, επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Μέγαρο και συναντήθηκε με Αξιωματούχους της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γεώργιο Χρυσοστόμου.

    Παρόντες στη συνάντηση ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώτης Ιωαννίδης και ο Ταμίας Αλέξανδρος Χριστοφόρου και από πλευράς του ΠΣΕΕ οι Ανδρέας Σεργίου (Αντιπρόεδρος), Πέτρος Πέτρου (Ταμίας) και Αλεξάνδρα Κυριάκου (Λειτουργός).

    Ο κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και την αποστολή της, ενώ αντίστοιχη ενημέρωση έγινε και από τον κ. Ηλία Δημητρίου σε ότι αφορά το Συμβούλιο Εθλεοντισμού.  

    Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον τομέα του εθελοντισμού, ο οποίος αποτελεί πυλώνα του αθλητικού κινήματος, και αποφασίστηκε όπως επεκταθεί η συνεργασία στο πλαίσιο μελλοντικών εκδηλώσεων και δράσεων τις οποίες προγραμματίζει η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.

    Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    715ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ