1041581346
1041581346

Ρώσικη Ομοσπονδία (RusAF) και η κατάσταση αποκατάστασης της.

Το Συμβούλιο αποδέχθηκε τη σύσταση της Task Force της Ρωσίας ώστε να μην επαναφέρει το RusAF έως ότου να ικανοποιηθούν πλήρως οι δύο ακόλουθοι όροι:

Πρωτο: Το AIU πρέπει να επιβεβαιώσει ότι του έχουν δοθεί όλα τα δεδομένα και η πρόσβασεις στα δείγματα που χρειάζεται ώστε να καθορίσει ποιος από τους Ρώσους αθλητές στη βάση δεδομένων LIMS έχει παραβίαση τους κανόνες του IAAF για την καταπολέμηση του ντόπινγκ. Το Συμβούλιο του IAAF ήταν σαφές ότι οι Ρώσοι αθλητές δεν μπορούν να επιστρέψουν στον διεθνή διαγωνισμό χωρίς όρους, μέχρις ότου το ζήτημα επιλυθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Δευτερο: Η RusAF πρέπει να πληρώσει όλα τα έξοδα που προκύπτουν από τις εργασίες της Task Force και να προσφύγει ή να υπερασπίσει τις ρωσικές υποθέσεις στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS). Το Συμβούλιο του IAAF ήταν σαφές ότι το εν λόγω χρέος πρέπει να εξοφληθεί για να επαναληφθεί. δεν είναι δίκαιο να ζητήσουμε από την IAAF και τα άλλα μέλη της να συνεχίσουν να επιβαρύνονται με αυτά τα έξοδα.

Η Task Force ελπίζει ότι η RusAF και οι ρωσικές αρχές θα λάβουν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ανταποκριθούν σε αυτούς τους όρους το συντομότερο δυνατό. Η Task Force είναι έτοιμη να συναντηθεί μόλις εκπληρωθούν αυτές οι προϋποθέσεις προκειμένου να υποβληθεί σύσταση στο Συμβούλιο για την αποκατάσταση της RusAF


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube