Συνεχίζει να μας εκπλήσσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας.
Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας 3

Είναι έντονη η δραστηριότητα της και παρά τον Καύσωνα που επικρατεί συνεχίζει τις προπονήσεις των Εθνικών ομάδων της. Έντονο είναι το χαρακτηριστικό της πειθαρχίας, αλλά και του εξαιρετικού κλίματος που επικρατεί.

Οι αθλητές είναι με το χαμόγελο στα χείλη.

Να μην ξεχνάμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας ανακοίνωσε τους Διεθνείς της Αγώνες στα Λεύκαρα στις 28 Οκτωβρίου, πράγμα που αποδεικνύει την όρεξη και το πάθος των ανθρώπων του αθλήματος. Σήμερα στις προπονήσεις των νέων είδαμε και τους στρατεύσιμους αθλητές, αλλά και μια απίστευτη ενότητα μεταξύ αθλητών και προπονητών και αυτό πραγματικά είναι προς μίμηση. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ανδρέας θεοφυλάκτου, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για τις προπονήσεις των Εθνικών ομάδων και αποκάλυψε ότι στις 2 Οκτωβρίου εάν δεν υπάρχουν κρούσματα 20 αθλητές θα αγωνιστούν στην Κοζάνη σε αγώνες πρωτοκόλλου με τις αντίστοιχες Εθνικές της Ελλάδας. Ο κύριος θεοφυλάκτου μας είπε ακόμη ότι συνομιλεί με ομολόγους του στο εξωτερικό και παρά τον κορονοιο φαίνεται να υπάρχει έντονο έδαφος για μεγάλες αποστολές στο Aphrodite Mediterranean Cup 4th.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες πραγματοποιούνταν για 3 χρόνια στην Αγία Ναπα όμως τώρα λόγω της κατάστασης η ομοσπονδία τα βρήκε σε όλα με τον Δήμο Λευκαρων.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην τοξοβολία διότι κάθε φορά μας εκπλήσσει.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports