FREDERICK UCY FM 3
FREDERICK UCY FM 3

FREDERICK UNIVERSITY– ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ        2-1 (1-0)

 Πολύ δυνατό παιγνίδι διεξήχθη, όπως άλλωστε αναμενόταν, ανάμεσα στο Frederick και το Πανεπιστήμιο Κύπρου για το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Futsal Αντρών που για άλλη μία φορά έδειξαν το τεράστιο ταλέντο των φοιτητών μας στο συγκεκριμένο άθλημα .

Το ότι θα εξελισσόταν σε πραγματικό ντέρμπι φάνηκε με το καλημέρα με τις δύο ομάδες να ρίχνονται στην μάχη με πάθος και δύναμη με μοναδικό στόχο την νίκη.

Οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη μπροστά από τις 2 εστίες με τους τερματοφύλακες των 2 ομάδων να διακρίνονται ιδιαίτερα για τις ικανότητες τους κάνοντας  εξαιρετικό παιχνίδι.

Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες τελικά το Frederick University ευτύχησε να προηγηθεί στο 21 κάνοντας το 1-0 σκορ με το οποίο έκλεισε το Α μέρος.

Έχοντας το υπέρ τους προβάδισμα, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το Β’ ημίχρονο με σκοπό να σκοράρουν ακόμα ένα τέρμα και να βάλουν βάσεις νίκης, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έψαχναν με αξιώσεις την ισοφάριση με τον ρυθμό να παραμένει, όπως και στο Α’ ημίχρονο, πολύ γρήγορος με όμορφες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες .

Τελικά, το Frederick University κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 35 γράφοντας το 2-0 και βάζοντας γερές βάσεις για την νίκη αφού οι αντίπαλοι δεν είχαν τον χρόνο να γυρίσουν το παιγνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι όμως επέμεναν και δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 49′ όταν και μείωσαν σε 2-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά ρίχτηκαν στην επίθεση και προσπάθησαν μέχρι το  τελευταίο λεπτό του αγώνα να κάνουν την ανατροπή και να ισοφαρίσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν με αποτέλεσμα το Frederick University να κάνει 3 τις νίκες του σε 3 παιχνίδια και να φτάνει τους 9 βαθμούς.”

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ                2-2 (2-2)

Άλλο ένα μεγάλο παιγνίδι είχαμε ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια αφού η νίκη και για τις δύο ομάδες θα τους δημιουργούσε νέες προϋποθέσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος .

Τόσο οι παίκτες της μίας ομάδας όσο και της άλλης ομάδας  μπήκαν με πάθος και δύναμη στον αγωνιστικό χώρος και κατάφεραν να πετύχουν από δύο τέρματα η κάθε μία δημιουργώντας την περιέργεια για το τι θα γινόταν στο Β μέρος.

Τελικά, οι παίκτες εξάντλησαν τις δυνάμεις τους αλλά και την παραγωγικότητα τους όλη στο  Α μέρος και το τελικό 2-2 δεν άλλαξε και παρά τις κραυγαλέες ευκαιρίες που βρήκαν για να σκοράρουν χαρίζοντας στις ομάδες τους από ένα βαθμό, γεγονός όχι και τόσο ευχάριστο στην προσπάθεια τους να κυνηγήσουν την κορυφή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/AΠανεπιστημιακές ομάδες

 

ΑγώνεςΝίκες Ήττες Ισοπαλίες Τέρματα Βαθμοί
  1.  
FREDERICK UNIVERSTITY330016-49
  1.  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ421212-137
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ311111-94
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ31209-73
  1.  
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ30303-180

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ