Συνέχεια στις διεθνή νικες το Τζούντο – Αργυρός ο Γιάννος Γεώργιου στο Στρασβούργο

Η μια νίκη πίσω από την άλλη το τζούντο.

Καθώς διανύουμε την περίοδο του Πάσχα, οπού ειδικά αυτές τις μέρες οι περισσότεροι βρίσκονται με τις οικογένειες τους κάνοντας τα παραδοσιακά πλούσια γευστικά οικογενειακά τραπέζια, κάποιοι με το εθνόσημο στο στήθος δίνουν μάχες στο εξωτερικό, βάζοντας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μπροστά, αψηφώντας εορτές, αργίες και φαγοπότια.

Ομάδα της εθνικής του τζούντο που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Γαλλία ολοκλήρωσε χθες τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις στο Στρασβούργο στο Ευρωπαϊκό κύπελο του Τζούντο.

Συνέχεια στις διεθνή νικες το Τζούντο – Αργυρός ο Γιάννος Γεώργιου στο ΣτρασβούργοΑργυρός ο Γιάννης Αντωνίου

Απολογισμός ήταν ακόμη ένα αργυρό μετάλλιο που αυτή την φορά το πήρε ακόμα ένα λαμπρό και πολύ υποσχόμενο όνομα του κυπριακού τζούντο ο Γιάννης Αντωνίου. Ο Αντωνίου μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες βρέθηκε στην κορυφή του ταμπλό Α, περνώντας στους τελικούς . Στους τελικούς βρέθηκε αρχικά αντιμέτωπος με τον Γάλλο αφρικάνικης καταγωγής FRAAKIANA MONGO, Matheo οπού κέρδισε τον αγώνα πηγαίνοντας στα ημιτελικά οπού ηττήθηκε από τον Ουκρανό UKR KHOKHLOV Christian.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Γιάννης Αντωνίου που αγωνίζεται στην κατηγορία +90 κιλών, βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου στην παγκόσμια κατάταξη με 260 βαθμούς.

Συνέχεια στις διεθνή νικες το Τζούντο – Αργυρός ο Γιάννος Γεώργιου στο Στρασβούργο

Η υπόλοιπη ενδεκαμελής αποστολή αν και οι περισσότεροι έκαναν το ντεμπούτο τους σε διεθνή αγώνες είχαν καλή παρουσία , επενδύοντας περισσότερο στην απόκτηση εμπειριών. Την αποστολή συνόδευαν ο τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδία Χρίστος Χριστοδουλίδης και ο προπονητής σωματείου της Λεμεσού Ηλίας Ιωάννου, που θα πρέπει να διευκρινίσουμε είναι εγγεγραμμένος σε αυτό ο πρωταθλητής Γιάννης Αντωνίου.

Θεωρείτε ότι ειναι ασταμάτητη η ανάπτυξη του τζούντο το τελευταίο διάστημα αφού η διεθνής επιτυχίες διαδέχονται η μια πίσω από την άλλη, και ίσως η επίσημη αθλητική φορείς του τόπου θα πρέπει να προβληματιστούν κατά ποσό, αν θα έπρεπε να επενδύσουν περισσότερα στα ατομικά αθλήματα και ειδικότερα στους αθλητές που πραγματικά θυσιάζουν τα πάντα για το άθλημα.

Περισσότερη έμπρακτη αγάπη.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube