Συνάντηση του Προέδρου Σπύρου Καπράλου με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Fina Husain Al-musallam
HOC

Ο Γενικός Γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κουβέιτ και υποψήφιος Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (FINA) Husain Al-Musallam επισκέφτηκε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και ο κ. Καπράλος συζήτησε με τον κ. Al-Musallam τη στενότερη συνεργασία της Ελλάδας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου ενόψει της επικείμενης εκλογής του στην προεδρία της FINA. «Υποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά τον Husain Al-Musallam στην έδρα της ΕΟΕ και του δώσαμε τις ευχές μας για την εκλογή στο υψηλότερο αξίωμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και μας είπε ότι επισκέφτηκε τη χώρα μας γιατί έχει σημαντικό ρόλο στο παγκόσμιο Ολυμπιακό κίνημα. Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση για το γεγονός ότι η νέα διοίκηση της ΚΟΕ αποτελείται από ανθρώπους του υγρού στίβου με δυνατότητες που θέλουν να προσφέρουν. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε και στο μέλλον μία άκρως εποικοδομητική συνεργασία».

Tον κ. Husain Al-Musallam συνόδευε ο Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Καζακστάν και μέλος του Bureau της FINA Αndre Kryukov ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Λεωνίδας Αθανασιάδης και η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Κέλυ Αραούζου που είναι εκπρόσωπος των αθλητών στο Διοικητικό Συμβούλιο. 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube