Συνάντηση των Cyprus Olympians με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας
logo

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. κ. Κώστας Παπακώστας είχε προχθές Τρίτη 13/4/2021 συνάντηση με τον Έντιμο Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας κ. Πρόδρομο Προδρόμου στο Υπουργείο Παιδείας.

Κατά την συνάντηση που έγινε μέσα σ’ ένα πολύ ευχάριστο και εποικοδομητικό πνεύμα, ο κ. Παπακώστας ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για το ιστορικό ενεργοποίησης της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. – Cyprus Olympians καθώς και για τους στόχους και σκοπούς της. Επίσης τον ενημέρωσε για όλες τις μέχρι τώρα ενέργειες και δράσεις που έχει κάνει η Κ.Ε.Σ.Ο.Α. προς επίτευξη των στόχων και σκοπών της. Τόνισε τις επίσημες αναγνωρίσεις της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. τόσο στην Κύπρο όσο και στον Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο χώρο των Olympians.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. πληροφόρησε τον Έντιμο Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας για τις επόμενες, προσεχείς δράσεις, ενέργειες και επιδιώξεις της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. και ζήτησε την βοήθεια και στήριξη του ιδίου του Υπουργού αλλά και του Υπουργείου.

Ο Έντιμος Υπουργός κ. Προδρόμου αφού άκουσε με προσοχή την ενημέρωση του κ. Παπακώστα, τον ευχαρίστησε και τόνισε την στήριξη της Κ.Ε.Σ.Ο.Α. σε όποια θέματα θα έχουν σχέση με το Υπουργείο Παιδείας και ιδιαίτερα με μαθητές – αθλητές. Έγινε συζήτηση και σε θέματα στα οποία μπορεί να γίνουν συνεργασίες και συνέργειες και συμφωνήθηκε όπως γίνεται επαφή μεταξύ Υπουργείου και Κ.Ε.Σ.Ο.Α. για την προαγωγή, ανάπτυξη και αναβάθμιση των σχέσεων τους και για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν για την ορθολογιστική ανάπτυξη του Αθλητισμού στον Τόπο μας. 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube