Συνάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών στην ΓΓΑ.
010720 ΓΓΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΣΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βρέθηκαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών σε συνάντηση με τον Διευθυντή του Ιδιαίτερου Γραφείου του Υπουργού κυρίου Αυγενάκη, κύριο Σταύρο Τσούλο.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΑΚ κύριος Σταυρακάκης Ιωσήφ, ο γ.γ. κος Τάκης Κορδονούρης, η υπεύθυνη γραφείου τύπου & επικοινωνίας της ΕΟΑΚ κα. Έστα Ράζου, συνοδεία του νομικού της Ομοσπονδίας κυρίου Γιώργου Ροδινού παρευρέθηκαν στην ΓΓΑ την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2020 το μεσημέρι.

Η εφ΄ όλης της ύλης συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία ακόμη δυο νομικών συμβούλων του Υπουργού, κυρίων Παπανότη Παναγιώτη και Λαμπρινής Κουσιωρή.

Η ατζέντα της ΕΟΑΚ περιλάμβανε θέματα όπως η υποστήριξη της ΓΓΑ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών – Γυναικών 2023 αλλά και η διεκδίκηση της επερχόμενης Ολυμπιάδας Κωφών το 2025. Για το Παγκόσμιο του Μπάσκετ 2023 ο Διευθυντής κύριος Σταύρος Τσούλος τόνισε ότι «ο Υπουργός είναι θετικός και ήδη εξετάζει το θέμα με τις αρμόδιες υπηρεσίες».

Τέλος, ο Πρόεδρος κος. Σταυρακάκης Ιωσήφ έκανε προτάσεις για τροποποιήσεις σε συγκεκριμένα άρθρα του αθλητικού νόμου.  Ο νομικός της ΕΟΑΚ κος. Ροδινός Γιώργος υπογράμμισε πως όσα θέματα προκύπτουν υπόκεινται στα δικαιώματα των Κωφών ατόμων για ισότητα με τις άλλες ομοσπονδίες αθλητισμού.

Συνάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών στην ΓΓΑ.
Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube