Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ
Σπύρος Καπράλος Τόμας Μπαχ

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, στο περιθώριο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων που διεξάγονται στη Λωζάνη.

Συζήτησαν θέματα που αφορούν τον Ολυμπισμό και τον αθλητισμό στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, καθώς και τη διοργάνωση της Συνόδου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής το 2021 που έχει ανατεθεί στην Αθήνα.
Ο Σπύρος Καπράλος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΕ Μανώλη Κολυμπάδη παρακολούθησαν και τις προσπάθειες του πρώτου γκρουπ των Ελλήνων αθλητών, που αγωνίστηκαν στη Λωζάνη. Ξεχώρισαν η Μαρία Νικολέτα Καλτσογιάννη και ο Χρήστος Μαρμαρέλλης που κατέλαβαν την 30η και 33η θέση αντίστοιχα στο αγώνισμα της Τεχνικής Κατάβασης. Η Μαρία Νικολέτα Καλτσογιάννη κατέλαβε επίσης την 33η θέση από τις 78 συμμετέχουσες στο αγώνισμα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης με συνολικό χρόνο των δυο διαδρομών 2:39.40.
Στο Σπριντ του Διάθλου η Ιωάννα Κώτσαλου κατέλαβε την 79η θέση, η Νεφέλη Τίτα την 87η, η Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου την 89η και τέλος ο Άγγελος Αντωνιάδης την 82η.
Στα 10χλμ του Διάθλου η Νεφέλη Τίτα κατέλαβε την 80η θέση, η Ιωάννα Κώτσαλου την 83η, η Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου την 90η και ο Άγγελος Αντωνιάδης την 92η.
Αύριο Παρασκευή, είναι η σειρά των αθλητών Δρόμων Αντοχής, Χιονοσανίδας και Ελεύθερου Σκι, να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Πρόκειται για τους  Αναστασιάδη Γιώργο και Παπαδόπουλο Σπύρο (Δρόμοι Αντοχής), Αλμπανίδη Γιώργο (Ελεύθερο Σκι), Γραικό Δημήτρη (Χιονοσανίδα), Ιωάννου Ελένη και Γιαννακοβίτη Στυλιανή (Δρόμοι Αντοχής).


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube