Συνάντηση Ε. Σ. με την Χρυσή Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου
καρολινα copy
Πραγματοποιήθηκε απόψε Διαδικτυακή Συνάντηση του Εκτελεστικού Συμβουλίου (Ε. Σ.) της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΚΕΠΕ) με την Χρυσή μας Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου, μέσα στα πλαίσια της πολιτικής της ΚΕΠΕ για την γνωριμία των Μελών του νέου Ε. Σ. με τους Κύπριους Παρααθλητές καθώς και για την θεσμοθέτηση τακτικών συναντήσεων μαζί τους έτσι που να υπάρχει, μέσα από ένα γόνιμο διάλογο, η άμεση μεταφορά των θέσεων, των εισηγήσεων αλλά και των αιτημάτων τους.
Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα άριστο κλίμα, λίγες μέρες μετά την νέα μεγάλη επιτυχία της Καρολίνας, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Παρακολύμβησης στην Μαδέϊρα της Πορτογαλίας, όπου κατέλαβε την 2η θέση κατακτώντας το Αργυρό Μετάλλιο, στην κατηγορία SB12 στο Αγώνισμα των 100μ Πρόσθιου Γυναικών (Women’s 100m Breaststroke SB12 Final), το οποίο είναι το 18Ο στην πολύχρονη λαμπρή καριέρα της.
Η Χρυσή μας Παραολυμπιονίκης έφτασε στη μεγάλη αυτή επιτυχία μετά από 18 μήνες αγωνιστικής αποχής λόγω της Πανδημίας Covid-19, έχοντας να αντιμετωπίσει τεράστιες δυσκολίες στην προπόνηση της καθώς λόγω της Πανδημίας η πρόσβαση στους Προπονητικούς Χώρους ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και πολλές φορές περίπλοκη.
Τα Μέλη του Ε. Σ. της ΚΕΠΕ μετέφεραν στη Χρυσή μας Παραολυμπιονίκη την στήριξη τους στην προσπάθεια που καταβάλλει για ευόδωση των στόχων της στους προσεχείς Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Η Καρολίνα αφού ευχαρίστησε τα Μέλη του Ε. Σ. για την στήριξη τους αναφέρθηκε στην Πίστη και στη Θέληση της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους προσεχείς, πολύ ιδιόμορφους λόγω της Πανδημίας, Παραολυμπιακούς Αγώνες του ΤΟΚΥΟ 2020, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2021, στο Τόκιο της Ιαπωνίας.
Βασικός στόχος της ΚΕΠΕ είναι η προβολή των Κύπριων Παρααθλητών, των πραγματικών πρωταγωνιστών στους αγωνιστικούς χώρους, μέσα από την τοποθέτηση τους στο επίκεντρο των δράσεων της.
Στη διδακτική συνάντησή συμμετείχαν ο πρόεδρος Ανδρέας Καμαρλίγκος , ο Γενικός γραμματέας , η Κλέα Παπαέλληνα και το μέλος του εκτελεστικού Αντώνης Αντωνίου. 

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube