20190828 165935
20190828 165935

Στην πόλη της Καστοριάς βρίσκεται από σήμερα το πρωί η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας για να συμμετάσχει στην 12η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που πραγματοποιείτε το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου.  

Οι αγώνες είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και  η διοργάνωση τους έχει ανατεθεί στον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου.

Η αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας  αποτελείται από  έξι αθλητές: Σάββας Γεωργίου, Μάριος Τοφή, Ιωάννης Λαζάρου, Κατερίνα Καντούνα  Κατερίνα Λοσκούτοβα και Άνδρεα Πολυκάρπου οι οποίοι πρώτευσαν στο Β΄ σκέλος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος 2019.

Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχουν και άλλοι 4 νεαροί κωπηλάτες του Σωματείου Περικλής Δημητρίου.

Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στην απόσταση των 1000m στα αγωνίσματα του Μονού Σκιφ και Διπλού Σκιφ  στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων.

Την αποστολή συνοδεύει  η προπονήτρια Μαρία Γεωργίου. Αρχηγός αποστολής είναι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Ευχόμαστε στους νεαρούς αθλητές μας καλή επιτυχία.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τους χορηγούς μα και κυρίως τον ΟΠΑΠ για την οικονομική στήριξη. Επίσης την Ελληνική Ομοσπονδία και τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου για την αποδοχή της συμμετοχής στους αγώνες αφού έτσι μπορούμε να δώσουμε ευκαιρία στους αθλητές μας να συναγωνιστούν  στο εξωτερικό και με παιδιά πέρα από τον κυπριακό χώρο.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube