Συλλυπητήρια ΠΑ.Σ.Π. για Αντωνάκη Λουκά
Antonakis APOEL

Είναι με μεγάλη θλίψη που ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) πληροφορήθηκε για την απώλεια του κύριου Αντωνάκη, ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του με τον ΑΠΟΕΛ και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο εκτελεστικός πρόεδρος και το προσωπικό του ΠΑ.Σ.Π. εκφράζουν τα ειλικρινά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντωνάκη Λουκά και στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ.

Αναμφίβολα, το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πλέον φτωχότερο, αφού ο κύριος Αντωνάκης υπήρξε μία από τις σημαντικότερες μορφές του ΑΠΟΕΛ και γενικότερα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Από το 1982 βρισκόταν ανελλιπώς στον Αρχάγγελο, από την ημέρα που ο ΑΠΟΕΛ εγκαινίασε το προπονητικό του κέντρο, σε μια δυσπρόσιτη τότε περιοχή εκτός της Λευκωσίας, στα «αμπέλια του Μαγγλή». Στα σχεδόν 40 χρόνια που ακολούθησαν, πολλές εκατοντάδες ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τα γαλαζοκίτρινα, έζησαν τον κύριο Αντωνάκη ως μέντορα, δεύτερο πατέρα και φίλο. Τα μηνύματα θλίψης δεκάδων ποδοσφαιριστών είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο κύριος Αντωνάκης άγγιξε τόσο πολύ κόσμο, με τον πλέον θετικό τρόπο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube