Στους ρυθμούς του 14ου Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ κινείται η Κύπρος
RUNLIMASSOL

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

Ο 14ος Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, η πιο δημοφιλής διοργάνωση σε ολόκληρη την Κύπρο με φήμη και προβολή διεθνώς, έρχεται να κερδίσει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις.

Ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, αναμένεται να προσελκύσει και φέτος το ενδιαφέρον χιλιάδων δρομέων, ενώ η συμμετοχή σημαντικών αθλητών όχι μόνο από την Κύπρο, αλλά και από το εξωτερικό, κάνει τον αγώνα ακόμα πιο συναρπαστικό, καθώς αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ.

Ο 14ος Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο θρύλο του αθλητισμού, Στυλιανό Κυριακίδη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 και επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει 6 διαφορετικές διαδρομές, για όλες τις ηλικίες, αντοχές και επιδόσεις.

Σάββατο 21 Μαρτίου: Primetel 5ΧΛΜ Εταιρικός Δρόμος: 09:00

  Andrey & Julia Dashin’s Foundation – Δρόμος Νεολαίας: 11:00

Κυριακή 22 Μαρτίου: Μαραθώνιος Δρόμος: 07:30

                                         Ημιμαραθώνιος Δρόμος: 07:40

                                          Petrolina 10ΧΛΜ Δρόμος Ενέργειας: 07:55

                                          Medochemie 5ΧΛΜ Ατομικός Δρόμος: 08:10

Παράλληλα με τις αγωνιστικές διαδρομές, σε εξέλιξη θα βρίσκονται και σημαντικά events τα οποία υπόσχονται να κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερη τη φετινή διοργάνωση. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το μοναδικό Pasta Party, ενώ το βράδυ της Κυριακής, ένα πανηγυρικό After Party με μουσική και εκπλήξεις, θα κλείσει πανηγυρικά την κορυφαία γιορτή του αθλητισμού και θα σημάνει την έναρξη του 15ου  Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Όλες οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και οι ομαδικές δηλώσεις για τον “Primetel Εταιρικό Αγώνα Δρόμου 5ΧΛΜ” θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, ή μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων. Κάθε συμμετοχή στον Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ,  αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αφού εξυπηρετεί έναν ιερό και κοινό στόχο, τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, ενώ ταυτόχρονα δίδει τη δυνατότητα στους δρομείς, μέσω της εφαρμογής Give & Gain, να τρέξουν και να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα φιλανθρωπικό σκοπό που θα επιλέξουν.

Αξίζει να αναφερθεί και ο οικολογικός χαρακτήρας του Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, καθώς σκοπός της Οργανωτικής Επιτροπής είναι να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο ενέργειες φιλικές προς το περιβάλλον, όπως το Going Green by Muskita Aluminium Industries και να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την υιοθέτηση οικολογικών συμπεριφορών.

Για πληροφορίες και εγγραφές: www.limassolmarathon.com

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube