14 C
Limassol
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
Περισσότερο

    Στους διεθνείς αγώνες του “CYPRUS GRAND PRIX 2015” Συνέχεια με διπλό τραπ —————————

    • Η Κύπρος προηγείται στον πίνακα των μεταλλίων, με 4 χρυσά κι ένα αργυρό μετάλλιο

     

     

    Ενώ οι διεθνείς αγώνες του “CYPRUS GRAND PRIX 2015”, συνεχίζονται σήμερα στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας, με το αγώνισμα του διπλού τραπ ανδρών και εφήβων, ο απολογισμός των δυο πρώτων ημερών για τους διεθνείς σκοπευτές μας είναι εκπληκτικός, αφού έφεραν την Κύπρο να προηγείται στον πίνακα των μεταλλίων, ανάμεσα σε 32 χώρες, με τέσσερα χρυσά κι ένα αργυρό!

     

    Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει αγώνα 150 δίσκων διπλού τραπ για τους άνδρες και τους έφηβους, ενώ γύρω στις 3.00 μ.μ. θα γίνουν ο ημιτελικός και οι τελικοί για τους άνδρες και θα ακολουθήσει γύρω στις 4.00 μ.μ., η απονομή των επάθλων στους νικητές. Την εθνική ομάδα της Κύπρου θα στελεχώσουν οι διεθνείς μας Στέφανος Θεοδότου, Παναγιώτης Πουρίκκος και Τζιοβάννης Σαββίδης, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και να «μετρήσουν» δυνάμεις και αντοχές απέναντι στα κορυφαία ντουφέκια της Ευρώπης και του κόσμου. Οι Κύπριοι διεθνείς θα βρουν απέναντί τους τους περισσότερους σκοπευτές που φιγουράρουν στο «τοπ 30» της παγκόσμιας κατάταξης, όπως οι Ρώσοι παγκοσμιονίκες και ολυμπιονίκες Βιτάλι Φοκίβ (νούμερο 5 στον κόσμο) και Βασίλι Μισιίν (νούμερο 9), ο Βρετανός Στήβεν Σκοτ (7ος στην παγκόσμια κατάταξη), οι Ούγγροι Ρόλαντ Γκέριπικς και Ρίτσιαρντ Μπόγκναρ, ο Σουηδός Χάκαν Ντάλπι κ.α.

     

    Πρωτιά στον πίνακα των μεταλλίων

    Με την ολοκλήρωση των αγώνων του σκητ στις δυο πρώτες μέρες των αγώνων, οι Κύπριοι διεθνείς με τις σημαντικές επιτυχίες τους, έφεραν τη χώρα μας να προηγείται στον πίνακα των μεταλλίων, ανάμεσα στις 32 χώρες που συμμετέχουν στον αγώνα. Με πέντε μετάλλια (4 χρυσά κι ένα αργυρό) η Κύπρος βρίσκεται στην πρώτη θέση κι ακολουθεί η Ρωσία με 2 χρυσά, δύο αργυρά κι ένα χάλκινο, ενώ στην τρίτη θέση του πίνακα βρίσκεται η Γαλλία με 2 αργυρά μετάλλια.

    Τα τέσσερα χρυσά για την την Κύπρο εξασφάλισαν, η Παναγιώτα Ανδρέου στο σκητ γυναικών, ο Στέφανος Νικολαΐδης στη σκητ εφήβων και οι εθνικές μας ομάδες των ανδρών και των γυναικών, ενώ η Άντρη Ελευθερίου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο σκητ γυναικών.

     

     

     

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

     

    1. Η εθνική ομάδα του διπλού τραπ, με τους Παναγιώτη Πουρίκκο, Στέφανο Θεοδότου και Τζιοβάννη Σαββίδη, που μαζί με τον τέταρτο διεθνή μας Λεόντιο Λεοντίου καλούνται σήμερα να «μετρήσουν» δυνάμεις και αντοχές απέναντι στους κορυφαίους σκοπευτές του κόσμου

     

    1. Ο νεαρός Στέφανος Νικολαΐδης, στο σκητ εφήβων, χάρισε στην Κύπρο το ένα από τα τέσσερα χρυσά μετάλλια

     

    1. Χρυσό μετάλλιο η Κύπρος εξασφάλισε και με την εθνική μας ομάδα του σκητ ανδρών, με τους Ανδρέα Χάσικο, Γιώργο Αχιλλέως και Τάσο Χαπέσιη

    SONY DSC SONY DSC SONY DSC

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    695ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ