2018 06 08 Moments of Glory London
2018 06 08 Moments of Glory London

Στα εγκαίνια της έκθεσης -τη Δευτέρα 11 Ιουνίου- θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της ΚΟΕ και ο ύπατος αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στο Λονδίνο μεταφέρεται τον Ιούνιο του 2018 η έκθεση φωτογραφίας της Σελήνης Αλεξίας Χριστοδούλου, ένα χρόνο μετά τη διοργάνωσή της στη Λευκωσία. Η έκθεση με τίτλο «Moments of Glory: Olympic Games Rio 2016» θα φιλοξενηθεί στο Hellenic Centre στη βρετανική πρωτεύουσα το τριήμερο 12-14 Ιουνίου 2018, με οικοδέσποινα τη διαπιστευμένη από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) φωτογράφο στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο της Βραζιλίας, Σελήνη Αλεξία Χριστοδούλου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στην παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ντίνο Μιχαηλίδη και του Ύπατου Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Ευρυπίδη Ευρυβιάδη. Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Τόμας Μπαχ θα απευθύνει δίλεπτο χαιρετισμό μέσω βίντεο.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο για να παρευρεθεί στα εγκαίνια, αναφέρθηκε στις σπουδαίες στιγμές που κατέγραψε με το φακό της η φωτογράφος. «Η Σελήνη Αλεξία κλήθηκε να μεταφέρει τις σπουδαίες αθλητικές στιγμές των Ολυμπιακών από το Ρίο στο κυπριακό κοινό και τα κατάφερε με εξαιρετικό τρόπο. Στην πιο πετυχημένη παρουσία της Κύπρου σε Ολυμπιακούς, η Σελήνη Αλεξία δεν αρκέστηκε όμως μόνο στην κάλυψη των Κυπρίων αθλητών, αλλά ως καταρτισμένη, ενθουσιώδης και ακούραστη επαγγελματίας που είναι και έχοντας αθλητική εμπειρία ως πρωταθλήτρια τοξοβολίας, ακολούθησε τους πρωταγωνιστές των Αγώνων και ήταν παρούσα σε όλες τις σημαντικές αθλητικές στιγμές στο Ρίο, καταγράφοντας για πάντα αυτές τις στιγμές με την κάμερά της. Είναι αυτές τις στιγμές που θα μπορέσουν να απολαύσουν οι επισκέπτες της έκθεσης στο Λονδίνο».

Η έκθεση φωτογραφίας «Moments of Glory», με επίκεντρο «Στιγμές Δόξας» των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο το 2016, θα είναι ανοικτή για το κοινό την Τρίτη 12 Ιουνίου, την Τετάρτη 13 του μήνα και την Πέμπτη 14 Ιουνίου, με ξεναγήσεις να πραγματοποιούνται μεταξύ των ωρών 10:00-11:00, 13:00-14:00, 16:00-17:00 και 18:30-20:00 τις δύο πρώτες ημέρες και μεταξύ 10:00-11:00 και 13:00-14:00 την 3η ημέρα. Κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων, η Σελήνη Αλεξία θα μοιραστεί την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων, θα περιγράψει τις ιστορίες πίσω από τις διάφορες στιγμές που φωτογράφησε και θα προσφέρει συμβουλές για την αθλητική φωτογραφία.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι μεταξύ 09:30 και 20:00 την Τρίτη και Τετάρτη και μεταξύ 09:30 και 14:30 την Πέμπτη, με την είσοδο να είναι δωρεάν.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

8 Ιουνίου 2018


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube