Στο «φώτο φίνις» κέρδισε το δίκαιο- «Εκπτώσεις» που δημιουργούν εντυπώσεις δεν αποδέχεται η Action In Sports
ACTION IN SPORTS

Αλλαγή στάσης παρατηρείται τις τελευταίες ώρες, μετά και το δημοσίευμα της Action IN Sports  στο οποίο γνωστοποιούσαμε, μετά λύπης μας, την απουσία μας από το επικείμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στη Λεμεσό το 2ημερο 19-20 Ιουνίου.

Με τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή (17:00 –Πέμπτη 17/6) το δυναμικό της ιστοσελίδας μας, φωτορεπόρτερ-δημοσιογράφοι θα βρίσκονται κανονικά εκεί όπου σχεδόν κάθε βδομάδα, «ιδρώνουν», κοπιάζουν για να προβάλουν τον στίβο και άλλα 40 αθλήματα.

Βρέθηκε η «χρυσή τομή» και η αρχική απόφαση για παρουσία φωτορεπόρτερ ΜΟΝΟ στις κερκίδες (που δημιουργούσε λάθος εντυπώσεις και οδηγούσε επαγγελματίες να κάνουν συμβιβασμούς στο τρόπο που εργάζονται) ανετράπη και τελικά έστω και στο «φωτο φινις» κέρδισε το δίκαιο.

Η Action IN Sports διαχρονικά έχει επιδείξει υπεύθυνη στάση, ωστόσο κάποιοι με τις αποφάσεις τους θέλησαν να υποτιμήσουν και να υποβαθμίσουν αυτή την προσπάθεια των τελευταίων 8 χρόνων, δημιουργώντας φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους δύο «ταχυτήτων». Θέλησαν και είναι με βαριά καρδιά που το λέμε, να μας πουν το «ευχαριστώ» για την προβολή του στίβου στέλνοντας μας στις κερκίδες(!).

Αφήνουμε πίσω μας το τοξικό κλίμα των τελευταίων ημερών και επαναλαμβάνουμε ότι επιδιώκουμε την ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την ΚΟΕΑΣ, τον ΚΟΑ και όλους τους αρμόδιους φορείς. Σεβόμαστε, εκτιμούμε και αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που γίνονται ωστόσο ΖΗΤΟΥΜΕ τον σεβασμό την εκτίμηση και την αναγνώριση και από αυτούς. Από το φίλαθλο κοινό και τους αθλητές, το βλέπουμε καθημερινά από τα μηνύματα που λαμβάνουμε αλλά και την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα μας και οφείλουμε να πούμε, μιας και μας δόθηκε η ευκαιρία, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Είμαστε στη διάθεση όλων, για συζήτηση και εξεύρεση λύσεων, αντιλαμβανόμενοι, ότι γίνονται και λάθη τα οποία είναι ανθρώπινα. Εάν όμως, είμαστε ξανά στο ίδιο «έργο» θεατές και πάλι, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ το λειτούργημα που υπηρετούμε θα «καυτηριάσουμε» τα κακώς κείμενα, έστω και αν με τα γραφόμενα μας στεναχωρήσουμε «φίλους».


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube