Στο 9ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών και Γυναικών η εθνική της ΚΟΓ
Cyprus Gymnastic Federetion 2021
Αναχώρησε χθες από την Κύπρο η Εθνική μας Ομάδα Ενόργανης Γυμναστικής για να μεταβεί στην Ελβετία όπου θα πραγματοποιηθεί το 9ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών και Γυναικών μεταξύ 18 και 26 Απριλίου 2021.
Η Ομοσπονδία μας θα συμμετάσχει με Ομάδα στους Άνδρες η οποία θα απαρτίζεται από τους Ηλία Γεωργίου, Γιώργο Άγγονα, Σωκράτη Πηλακούρη, Νεόφυτο Κυριακού και τον Μιχάλη Χαρή, με προπονητές τους Παναγιώτη Πετρίδη και Παναγιώτη Σιήππη. Κριτές στον Αγώνα θα είναι οι Δημήτρης Άγγονας και Σωτήρης Στυλιανού. Φυσιοθεραπευτές της Ομάδας είναι η Αθήνα Κωνσταντίνου και Γιώργος Κουτσούδης.
Αρχηγός της αποστολής θα είναι η Σκεύη Ανδρέου.
Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στις 22 Απριλίου για τα προκριματικά όπου εκεί θα κριθούν όλες οι προκρίσεις τόσο στο Σύνθετο Ατομικό όσο και στους Τελικούς Οργάνων.
Από τον αγώνα αυτό θα κριθεί επίσης η τελευταία πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο την οποία θα διεκδικήσει ο αθλητής μας Ηλίας Γεωργίου και ευελπιστούμε ότι θα καταφέρει να προκριθεί.
Είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας της χρονιάς και ο πρώτος αγώνας μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο στον οποίο θα αγωνιστούν οι αθλητές μας.
Ευχαριστούμε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την στήριξη της καθώς και την εταιρία LONDOUSBROS CYPRUS η οποία ντύνει την αποστολή με στολές SIKSILK.

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube