Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων
Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil 2ος γύρος: Ανάβαση Αγίας Μαρίνας

To Σωματείο Αυτοκινήτου Πάφου διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 27 Ιουνίου το δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων By Psaltis Auto Parts & Eneos Motor Oil. O αγώνας, που τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, θα διεξαχθεί στην Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων στην επαρχία Πάφου και σε αυτόν δήλωσαν συμμετοχή 21 οδηγοί

Απο τους διαγωνιζόμενους αναμφίβολα ξεχωρίζει ο πρωταθλητής του 2019 Γιάννης Καπετάνιος ο οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά την φετινή χρονιά, με μια άνετη επικράτηση στον πρώτο αγώνα. Στόχος είναι το 2 στα 2, αποτέλεσμα το οποίο αν έρθει θα αυξήσει διαφορά στη βαθμολογία. Την ατυχία που είχε στον πρώτο αγώνα ο οδηγός της Psaltis Autoparts Αβραάμ Αβραάμ θα επιδιώξει ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα στον δεύτερο αγώνα το οποίο θα τον επαναφέρει στη διεκδίκηση των φετινών του στόχων. Διεκδικητής της νίκης είναι και ο Φαίδωνας Ιάσωνος ο οποίος είναι δεύτερος στη βαθμολογία και σε κάθε αγώνα κλέβει την παράσταση.

Σημαντικές παρουσίες στον αγώνα της Αγίας Μαρίνας είναι και αυτές των Χρίστου Κάττου, στο πλευρό του οποίου θα δούμε τον Νικόλα Ψάλτη με το Psaltis / Eneos BMW M3. Δυνατοί οδηγοί είναι πάντα οι Χρίστος Πεγιάζης και Νικόλας Κωνσταντίνου ο οποίος για τον συγκεκριμένο αγώνα θα έχει στο πλευρό του τον Νικόλα Ψύλλο αλλά και ο ταχύτατος Νίκος Σπύρου.

Μαζί με τους προαναφερθέντες είναι και οι οδηγοί της Psaltis Autoparts Χρίστος Πολυκάρπου, Φώτος Φωτιάδης καθώς και ο Μάριος Κωνσταντινίδης με το Psaltis/Exide VW Golf II οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις δικές τους πιθανότητες διάκρισης στις κατηγορίες που αγωνίζονται.

Με το επιβλητικό 911 Carera στα χρώματα της Psaltis Auto parts και Eneos Motor Oils θα αγωνιστεί ο Γιώργος Ορφανού ενώ στις συμμετοχές συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Ανδρέας Μιχαήλ, Άδωνης Σπύρου, Γιάννος Καδής, Νίκος Φράγκου/Στέφανος Φράγκου, Χρίστος Χριστοδούλου/Βαγγέλης Ξενοφώντος, Haroutune Khachatrian, Κυριάκος Κουδούνιας, Νικόλας Κωνσταντίνου, Δημήτρης Καρανικόλας, Ηλίας Αυγουστή και Στέφανος Αυγουστή.

Το πρόγραμμα του αγώνα αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:00 και να ολοκληρωθεί με τις απονομές στο χώρο του αγώνα γύρω στις τρείς το μεσημέρι.

Χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2021 είναι η εταιρεία Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil.