Στην Κύπρο το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας μαζί το μέλλον»
Στην Κύπρο το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας μαζί το μέλλον»

Για πρώτη φορά η Κύπρος διοργανώνει το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας μαζί το μέλλον»

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο οπού μετά από ένα σκληρό αγώνα δρόμου, μεταξύ τριών υποψηφίων χωρών, για την διεκδίκηση της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής που έχει τίτλο «Αντιμετωπίζοντας μαζί το μέλλον», η Κύπρος επιλέχθηκε να αναλάβει την διοργάνωση αυτού του σημαντικού συνεδρίου, που θα είναι και εκλογικό.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare στη Λεμεσό μεταξύ 5 και 6 Νοεμβρίου, και θα συμμετάσχουν 90 Σύνεδροι από 32 χώρες και 7 διεθνείς οργανώσεις μέλη της EPC. Επίσης, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδροι άλλων Ευρωπαϊκών Αθλητικών Ομοσπονδιών. Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΠΕ Ανδρέας Ρουμπάς θα είναι υποψήφιος για το εκτελεστικό συμβούλιο.

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου θα απευθύνει χαιρετισμό στην εναρκτήρια τελετή του Συνεδρίου.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports