Στην Κύπρο ο Δ’ Προκριματικός Όμιλος Eurovolley Ανδρών
EuroVolley 2021 Country

Με όλα τα φώτα του ευρωπαϊκού βόλεϊ να είναι στραμμένα στην Κύπρο το διάστημα 30 Αυγούστου – 06 Σεπτεμβρίου 2020. Μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και των Ομοσπονδιών Κύπρου, Ισπανίας, Λετονίας και Μολδαβίας ο Δ’ Προκριματικός Όμιλος του Euriovolley Aνδρών 2021 θα διεξαχθεί στην Κύπρο. Ήδη, η CEV ανάρτησε το γεγονός στην ιστοσελίδα της.

Η Εθνική μας σε ένα πολύ σπουδαίο γεγονός και μια μεγάλη πρόκληση θα αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Λετονία και Μολδαβία με στόχο το θαύμα της πρόκρισης. Η κυπριακή ομάδα θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες που θα γίνουν όλοι στην Κύπρο και τις τρεις ομάδες. Η πρώτη τριάδα αγώνων θα γίνει στις 30, 31 Αυγούστου και 01 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη στις 04, 05 και 06 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση του Δ Προκριματικού Ομίλου αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ΚΟΠΕ και τους χειρισμούς που έγιναν από τον πρόεδρο Δρα Μιχάλη Κρασιά. Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία είχαν ο γενικός διευθυντής Λίνος Πετρίδης και ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Στεφανίδης (συμμετείχαν στις τηλεδιασκέψεις με την CEV πείθοντας με τα επιχειρήματά τους). Οι άλλοι προκριματικοί Όμιλοι θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο. Άρα, όλοι οι προβολείς του ευρωπαϊκού βόλεϊ εκείνες τις ημέρες θα είναι στην Κύπρο.

Η τελική φάση του Eurovolley Ανδρών θα διεξαχθεί σε τέσσερις χώρες Πολωνία, Τσεχία, Εσθονία και Φινλανδία.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube