Στην Κροατία η εθνική Καράτε για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Αναχώρησε σήμερα το πρωί η εθνική ομάδα καράτε ανδρών και γυναικών για να λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Poreč, Croatia. 

Την αποστολή απαρτίζουν οι αθλήτριες Ελίνα Παπαγεωργίου και Θεοδοσία Γιαμούκη και οι αθλητές Παναγιώτης Παπέτας, Μάρκος Ζίνγκας Τσαγγαράς, Παναγιώτης Λοιζίδης, Συμεών Παρπούνας, Ματθαίος Στυλιανού και Βρυώνης Σωτηρίου.  Οι αθλητές μας οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί παρά το γεγονός των πολλαπλών περιορισμών στην προετοιμασία τους λόγω της πανδημίας, εντούτοις προετοιμάστηκαν για να ανταπεξέλθουν με απαιτήσεις το δυσκολότερο ίσως πρωτάθλημα του Κόσμου το Πανευρωπαϊκό στο οποίο μετέχουν κατά κύριο λόγω οι καλύτερες χώρες στο άθλημα.

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος 47 χώρες με 513 συμμετοχές. Το πρωτάθλημα αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο βαθμός δυσκολίας έχει εκτοξευθεί, εφόσον οι αθλητές και αθλήτριες καλούνται να ανταγωνιστούν για επιτυχία λήψεις βαθμών στην κατάταξη της Παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε για ένα πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο 5-7 Αυγούστου 2021.

Την αποστολή συνοδεύουν ο εθνικός προπονητής Στέφανος Μαρνέρος, ο παγκόσμιος διαιτητής Μάριος Βατυλιώτης, ο Ευρωπαϊκός κριτής Πέτρος Μιχαηλίδης, ο έφορος αθλήματος της Ομοσπονδίας και αρχηγός αποστολής Φώτης Μαραθοβουνιώτης.

Την αποστολή συνοδεύει και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αντρέας Βασιλείου ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο κογκρέσο της Ευρωπαϊκής και θα παρουσιάσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Youth League Cyprus το οποίο διοργανώνεται στις 3-6 Ιουνίου 2021 στη Λεμεσό καθώς και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο διοργανώνεται και πάλι στη Λεμεσό το 2023.

Εκ μέρους του Δ.Σ ευχόμαστε οι αθλητές και οι αθλήτριες μας να πετύχουν τους στόχους τους ανεβάζοντας για άλλη μια φορά την χώρα μας στο διεθνές προσκήνιο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Θεσμικό Χορηγό μας τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, τον διαχρονικό χορηγό μας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για την παραχώρηση αθλητικού υλικού.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube