Στην Gorla η Εθνική Ομάδα Ενηλίκων!

Μετά την 2η θέση στο Longines Κύπελλο Εθνών της Αθήνας και με βασικό στόχο την πρόκριση στον μεγάλο Τελικό της Βαρσοβίας, η Εθνική Ομάδα Ενηλίκων θα πάρει μέρος αυτό το τετραήμερο, 17 – 19 Ιουνίου στον δεύτερο προκριματικό, Longines EEF Series διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων CSIO3*, στη Gorla Minore της Ιταλίας.

Η Ελληνική ομάδα έχει στη σύνθεσή της τους τρεις από τους τέσσερις που συμμετείχαν στην Αθήνα, δηλαδή τον Άγγελο Τουλούπη με τον Lord Mexx, τον Ηλία Μπαλιούση με τον Casper d’ Arouges και τον Γιάννη Σκανδάλη με τον Ego di Villagana και νέα μέλη, τον Κρίτωνα Ζαφειρόπουλο με τον Dicaprio και την Σελήνη Ποππ με το Brandy Sugar.

Την Ομάδα συνοδεύει ο Τεχνικός Σύμβουλος, κ. Αντώνης Πετρής, στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την προολυμπιακή προετοιμασία και ο αγώνας αυτός αποτελεί μέρος του προγράμματος.

Η Ελληνική Ομάδα θα λάβει μέρος την Παρασκευή το πρωί στο Κύπελλο Εθνών ως τέταρτη στη σειρά που κληρώθηκε χθες, ενώ θα  συμμετάσχουν ακόμη άλλες έξι χώρες, η Ιταλία, η Μ. Βρετανία, το Βέλγιο, η Ελβετία, η Ισπανία και η Γαλλία.  

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports