22 C
Limassol
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    Στην ένατη θέση Άνδρες – Γυναίκες στους Μεσογειακούς

    ην ένατη θέση τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες κατέλαβαν οι δυο κυπριακές ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά Beach Volley στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα. Tην Παρασκευή ο απολογισμός ήταν μια νίκη και μια ήττα.

    Στους Άνδρες που υπήρξε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον την Παρασκευή οι Δημήτρης Αποστόλου και Βλάντο Κνέζεβιτς δεν κατάφεραν να περάσουν στους «8» αφού έχασαν μετά από συγκλονιστικό αγώνα από τους Τούρκους Χουσείν Χασάν Μερμέρ και Σαφά Ουρλού με 0-2 σετ. Οι δυο Κύπριοι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά και ειδικά στο δεύτερο σετ μάλλον «έχασαν» δικό τους αγώνα αφού προηγούνταν 17-12, αλλά οι Τούρκοι κατάφεραν να γυρίσουν το σετ. Αρχικά, ισοφάρισαν 19-19 και μας κέρδισαν 19-21. Στο πρώτο σετ η Τουρκία ήταν καλύτερη κερδίζοντας 10-21. Οι Τζίμης και Βλάντο φεύγουν από την Ταραγόνα με μια νίκη επί της Κροατίας με 2-1 και δυο ήττες από Γαλλία και Τουρκία.

    Στις Γυναίκες το δίδυμο Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου πέτυχε το πρωί του Σαββάτου την αναμενόμενη νίκη επί των Αλγερινών Λουίζα Μπαγιούν, Σόνια Μπεργκιούν με 2-0 σετ 21-14, 21-07, αλλά οι ήττες της Πέμπτης από Σλοβένες και Ιταλίδες ήταν καθοριστικές για το μέλλον τους στη διοργάνωση.

    Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε ότι «φεύγουμε με μια πικρή γεύση» από τους Μεσογειακούς αφού μπορούσαμε για κάτι καλύτερο. Ο Τζίμης και ο Βλάντο μπορούσαν τη νίκη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Η Μανωλίνα και η Μαριότα πλήρωσαν τις ήττες της Πέμπτης. Ίσως, η έλλειψη αγώνων να μας στέρησε κάτι καλύτερο».

    Λεζ. Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στους Μεσογειακούς Μανωλίνα Κωνσταντίνου – Μαριότα Αγγελοπούλου, όπως και οι Δημήτρης Αποστόλου – Βλάντο Κνέζεβιτς.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ