Στην ελευσινα, την πολιτιστικη πρωτευουσα του 2023, θα διεξαχθει η β΄φαση του περιφερeιακου πρωταθλημαtοσ αθηνων για την κατηγορια Ilca4

Ένα ακόμη Περιφερειακό πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για τον αγώνα της Β΄φάσης του Περιφερειακού πρωταθλήματος Αθηνών για την κατηγορία ILCA4 (πρώην Λέιζερ 4,7) που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Ελευσίνας.

 Αναμένεται να λάβουν μέρος 68 σκάφη από 14 ομίλους. Τα 49 θα είναι αγόρια και τα 19 κορίτσια.

Όπως σε όλους τους αγώνες έτσι και σε αυτόν θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ το οποίο έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

Αυτός ο αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Ν.Ο. Ελευσίνας, διότι θα γίνει σε μια ευαίσθητη περιοχή στην οποία η διοίκηση και τα μέλη του ομίλου έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης της ιστιοπλοΐας και όχι μόνο.

Η Ελευσίνα, άλλωστε, έχει ανακηρυχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023 και ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις αποτελούν την ιδανική ευκαιρία να αναδειχθεί και ο ιστορικός και πολιτιστικός πλούτος της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

 Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του ομίλου σε στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση δουλεύουν εντατικά εδώ και ημέρες, έτσι ώστε το Περιφερειακό πρωτάθλημα της Αθήνας να γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία σε θάλασσα και στεριά και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την διοργάνωση κι άλλων αθλητικών γεγονότων.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube