EUROPEAN UNI MEN TEAM
EUROPEAN UNI MEN TEAM

Στη Θεσσαλονίκη πετά σήμερα Πέμπτη (18/6) η ομάδα beach Handball του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, όπου εκεί θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνυουά  4th Avant Garde BHT (συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής) οι αγώνες του οποίου ξεκινούν την Παρασκευή 19 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015.

«Η συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά είναι σημαντική για πολλούς και διάφορους λόγους –εξηγεί ο προπονητής της ομάδας Αντρέας Αντρέου. Πρώτα-πρώτα, τώρα που κι εμείς έχουμε γράψει την ομάδα μας beach Handball στον κατάλογο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε βαθμούς, ώστε να ανέβουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά στον Ευρωπίνακα των ομάδων beach Handball. Έχοντας αυτό κατά νου, στόχος μας στο τουρνουά αυτό είναι να διεκδικήσουμε την μέγιστη δυνατή διάκριση έτσι ώστε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Η συμμετοχή της ομάδας beach Handball του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου σε αυτό το τουρνουά, έχει όμως και άλλες, πιο σημαντικές  προεκτάσεις. «Επειδή στην ομάδα μας υπάρχει ο βασικός κορμός της Εθνικής μας ομάδας beach Handball –αναλύει ο κ. Αντρέου, οι διεθνείς μας θα έχουν την ευκαιρία μέσα από αυτούς τους αγώνες να κάνουν μια καλή προετοιμασία και να αποκτήσουν συνοχή, ενόψει της συμμετοχής της Κύπρου στο πρωτάθλημα beach Handball της 1ης Μεσογειάδας. Μετά από αυτούς τους αγώνες θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε και στο τοπικό τουρνουά που θα διοργανώσει η ΚΟΧ, έτσι θα ταξιδέψοιυμε πανέτοιμοι στην Ιταλία για να διεκδικήσουμε το καλύτερο στην Μεσογειάδα».

Αρχηγός της αποστολής είναι ο έφορος της ομάδας Αχιλλέας Αχιλλέως. Με την αποστολή θα ταξιδέψει και ο φυσιοθεραπευτής Γιαννάκης Κτωρής, όπως επίσης και οι ακόλουθοι χειροσφαιριστές: Αντρέας Μαρκίδης (αρχηγός) , Ιούλιος Αργυρού, Χρίστος Αργυρού, Κώστας Χριστοδούλου, Μάριος Μηνά, Θέμης Τσίβικος, Κώστας Αντωνιάδης, Γιάννος Νικηφόρου, Γιώργος Στυλιανού, Γιώργος Πειραίας, Ξένιος Κυπριανού και Γιώργος Παπακυπριανού.

Χορηγοί της αποστολής είναι το φυσιοθεραπευτήριο Γιαννάκη Κτωρή και η εταιρεία A.G. Michaelides   οποίους η ομάδα του Ευρωπαϊκού ευχαριστεί και δημόσια.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube