Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση που έγινε στη Λεμεσό
Αρχίζει σήμερα στις 15:00 και ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου το δεύτερο σκέλος του Πασχαλινού Καμπ Beach Volley που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας. Στο καμπ έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά κάτω των 16 ετών.
Το καμπ προσφέρεται από την Ομοσπονδία εντελώς δωρεάν σε όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να μάθουν το άθλημα του Beach Volley, του βασιλιά των καλοκαιρινών αθλημάτων κάτω από την επίβλεψη των προπονητών της Ομοσπονδίας. Το πρώτο σκέλος του καμπ πραγματοποιήθηκε τη Μεγ. Τρίτη και Μεγ. Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Beach Volley στη Λεμεσό.
Ο διευθυντής της αρμόδιας Επιτροπής Beach Volley της ΚΟΠΕ Λίνος Πετρίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι οι στόχοι από τη διοργάνωση του πρώτου πασχαλινού καμπ που έγιναν στη Λεμεσό επιτεύχθηκαν πλήρως, αφού συμμετείχαν 31 συνολικά παιδιά. Όπως είπε, πολλά παιδιά εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα επόμενα καμπς που θα διοργανώσει το καλοκαίρι η ΚΟΠΕ.