Αναχωρεί αύριο για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Μιχάλης Κρασιάς όπου θα συμμετάσχει στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας που θα διεξαχθεί στις 16-17 Οκτωβρίου. Αύριο Πέμπτη ο κ. Κρασιάς θα παραστεί στη συνέλευση των Ομοσπονδιών Πετοσφαίρισης των Μικρών Κρατών Ευρώπης που επίσης θα διεξαχθεί στη Σόφια.
Τον κ. Κρασιά θα συνοδεύσει στη Σόφια ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Γιώργος Στεφανίδης και ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΠΕ Ανδρέας Σταύρου, ο οποίος είναι επίσης επίτιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.
Εξάλλου, στις 17-18 Σεπτεμβρίου συμμετείχε στη σύνοδο των Μικρών Κρατών Ευρώπης που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο και συζητήθηκε η ανάπτυξη της πετοσφαίρισης στο χώρο των μικρών κρατών ο υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων Γεώργιος Δωρίτης.
Παρακολουθείστε σε πραγματικό χρόνο όλες τις εξελίξεις από τη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και το Συνέδριο των Μικρών Κρατών μέσα από το http://www.volleyball.org.cy/.