Σπουδαίο ματς μεταξύ Αναγέννησης – Ανόρθωση – Την Κυριακή το Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ
Αγώνες ντέρμπι συμπεριλαμβάνει η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας Πετοσφαίρισης. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το αιώνιο ντέρμπι της Λευκωσίας μεταξύ Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ το οποίο ορίστηκε για την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 στις 20:30. Την Παρασκευή στο γήπεδο της Δερύνειας θ σε ένα πολύ σπουδαίο αγώνα η τοπική Αναγέννηση θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση.
Αμφίρροπη μάχη αναμένεται να γίνει στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» μεταξύ του Παφιακού και της ΑΕΚ Καραβά, ενώ στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», η Νέα Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο Εθνικό Λατσιών. Οι τρις αγώνες θα αρχίσουν στις 20:00. Αναλυτικά:
Αναγέννηση Δ. – Ανόρθωση
Πολύ δυνατή μάχη αναμένεται να γίνει στο γήπεδο της Δερύνειας μεταξύ της Αναγέννησης και της Ανόρθωσης. Οι δυο ομάδες έδειξαν καλό πρόσωπο την πρώτη αγωνιστική όπου η Αναγέννηση στον πιο αμφίρροπο αγώνα έχασε με 3 -2 από το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, ενώ προηγείτο με 2-0 σετ, ενώ η Ανόρθωση κέρδισε καθαρά με 3 -0 την Pokka ΑΕΚ Καραβά.
Για τον αγώνα της Παρασκευής ο προπονητής της Αναγέννησης πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση του Βραζιλιάνου Πράια ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα στο χέρι και προπονείται επιφυλακτικά. Ο προπονητής των «πρασίνων» Αντώνης Κωνσταντίνου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι αλλά ανέφερε ότι η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο. Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ και τον τρόπο που ήλθε επικρατεί κατήφεια στους παίκτες, αλλά βλέπουν τη συνέχεια με αισιοδοξία. Ο προπονητής της Αναγέννησης ανέφερε ότι η ομάδα του θέλει χρόνο για να δέσει.
Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα ταξιδέψει η Ανόρθωση στη Δερύνεια. Ο προπονητής Μάριος Κοντός μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι ο αγώνας κρύβει δυσκολίες, αλλά ο στόχος της ομάδας του είναι η νίκη. Ο κ. Κοντός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Pokka ΑΕΚ Καραβά στην πρεμιέρα.
Παφιακός – Pokka ΑΕΚ Καραβά
Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο μεταξύ του τοπικού Παφιακού και της Pokka ΑΕΚ Καραβά. O Παφιακός στην πρεμιέρα πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο. Αντίθετα, η Pokka ΑΕΚ Καραβά έχασε από την Ανόρθωση και θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη.
Αγωνιστικά, ο Παφιακός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και με την ψυχολογία στα ύψη στοχεύει στη δεύτερή της νίκη. Η Pokka ΑΕΚ Καραβά αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες γηπεδικό πρόβλημα αφού σ το Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» δεν προπονείται όπως θέλει. Την ίδια ώρα ο Ιταλοαργεντινός προπονητής Χόρχε Κοννεστράτσι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών όπως του Ανδρέα Σπύρου, αλλά αναμένεται να αγωνιστούν οι Αντώνης Χριστοφή και ο Βενεζουελάνος Χουόζας.
Νέα Σαλαμίνα –Καποδίστριας Εθνικός Λατσιών
Στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» Νέα Σαλαμίνα και Καποδίστριας Εθνικός Λατσιών θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη. Οι δυο ομάδες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από Παφιακό και Ομόνοια αντίστοιχα και θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη.
Οι ερυθρόλευκοι του Αυστραλού προπονητή Λουκ Ρέινολτς στοχεύουν τη νίκη αφού έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις και μια δεύτερη ήττα στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» δεν θα εξυπηρετήσει καθόλου τα σχέδιά τους. Το πλάνο του Αυστραλού προπονητή θα είναι ενισχυμένο αφού θα αγωνιστεί ο Κολομβιανός διαγώνιος Χόρχε Μορένο., που προσφέρει άλλη δυναμική στην ομάδα. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μαρίνος Μπέρος ανέφερε ότι η Νέα Σαλαμίνα θα εμφανιστεί καλύτερη στον αγώνα της Παρασκευής με στόχο τη νίκη. Ο κ. Μπέρος είπε ότι στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Παφιακό στοίχισε η απουσία του Μορένο.
Ο Καποδίστριας Εθνικός Λατσιών πάει με απαιτήσεις στη Λεμεσό στοχεύοντας την παρθενική του νίκη στην Α’ Κατηγορία. Στον αγώνα της πρεμιέρας με την Ομόνοια μετά το πρώτο σετ η ομάδα του Νίκου Ιωάννου ανέβηκε παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο.
Οι Λατσιώτες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του τμήματος πετοσφαίρισης Χριστόδουλος Χριστοδούλλου ανέφερε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα με στόχο τη νίκη.
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ
Την Κυριακή στις 20:30 θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία». Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν νικηφόρα τη σεζόν και πάνε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι. Οι πράσινοι του Σάββα Σάββα κέρδισαν στα Λατσιά τον νεοφώτιστο Καποδίστρια Εθνικό με 3 -0, ενώ προέρχονται και από τη νίκη στο Σούπερ Καπ με την ΑΕΚ Καραβά. Οι γαλαζοκίτρινοι του Μίμη Παμπακά στην πρεμιέρα ανέτρεψαν τα δεδομένα και κέρδισαν την Αναγέννηση Δερύνειας στο Λευκόθεο με 3 -2, ενώ έχαναν με 0-2 δείχνοντας δυναμική.
Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ ο προπονητής της Ομόνοιας Σάββας Σάββα εξέφρασε την άποψη ότι η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από τη δική του ομάδα παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ντέρμπι. Μοναδικό πρόβλημα για τον κ. Σάββα το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες η Ομόνοια προπονείται στο πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης λόγω του ότι το Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» είναι καταλυμένο λόγω αγώνων της Εθνιικής Ανδρών Φούτσαλ.
Εξάλλου, οι γαλαζοκίτρινοι πάνε αποφασισμένοι για τη νίκη έστω και εάν αντιμετωπίζουν εκ νέου το πρόβλημα τραυματισμού του Γαβριήλ Γεωργίου ο οποίος θα απουσιάσει. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μίμης Παμπακάς δήλωσε αισιόδοξος για τη νίκη της ομάδας του.
Παρασκευή 23.10.2015
ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΕΚΑΡΑΒΑ Γηπ. Αφροδίτη, ώρα: 20:00
Διαιτητές: Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ – Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Επόπτες: Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ – Γ. ΑΡΕΣΤΗ
Σημειωτής: Χ. ΚΚΕΛΗ – Β. Σημειωτής: Ν. ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Παρατηρητής: Γ. ΔΩΡΙΤΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Γηπ. Δερύνειας, ώρα: 20:00
Διαιτητές: Α. ΔΑΝΙΗΛ – Χ. ΜΑΙΦΟΣΙΗΣ
Επόπτες: Χ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – Δ. ΚΟΥΚΟΥΝΗΣ
Σημειωτής: Μ. ΚΑΣΙΟΥΡΗ -Β. Σημειωτής: Σ. ΖΑΝΕΤΤΟΥ
Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. Γηπ. Σπ. Κυπριανού, ώρα: 20:00
Διαιτητές: Μ. ΑΝΤΩΡΚΑΣ – Σ. ΣΕΡΓΙΟΥ
Επόπτες: Α. ΑΝΤΩΝΙΟΥ – Σ. ΣΤΑΥΡΟΥ
Σημειωτής: Δ. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ -Β. Σημειωτής: Ε. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ
Κυριακή 25.10.2015
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ Γηπ. Ελευθερία, ώρα: 20:30
Διαιτητές: Γ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ – Ν. ΕΥΓΕΝΙΟΥ
Επόπτες: Β. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Γ. ΚΑΙΛΗΣ
Σημειωτής: Α. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ- Β. Σημειωτής: Α. ΤΣΑΤΣΟΥ
Παρατηρητής: Π. ΤΟΦΗΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. | Ομόνοια | 1 | 1 | 0 | 1 | 3-0 | 3 |
2. | Ανόρθωσις | 1 | 1 | 0 | 1 | 3-0 | 3 |
3. | Παφιακός | 1 | 1 | 0 | 0 | 3-1 | 3 |
4. | ΑΠΟΕΛ | 1 | 1 | 0 | 0 | 3-2 | 2 |
5. | Αναγέννηση Δ. | 1 | 0 | 1 | 0 | 2-3 | 1 |
6. | Νέα Σαλαμίνα | 1 | 0 | 1 | 0 | 1-3 | 0 |
7. | ΑΕ Καραβά | 1 | 0 | 1 | 0 | 0-3 | 0 |
8. | Εθνικός Λατσιών | 1 | 0 | 1 | 0 | 0-3 | 0 |