Στέλιος Χατζηχαραλάμπους Αριστίνδην Υποψήφιος Βουλευτής Λεμεσού
Στέλιος Χατζηχαραλάμπους
Είμαι ο Στέλιος Χατζηχαραλάμπους.Γεννήθηκα στις 13 Ιουλίου 1957 στην Ερήμη της επαρχίας Λεμεσού.
Μετά την αποφοίτηση μου από το Λύκειο το 1975, κατατάχθηκα στην Εθνική Φρουρά για την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων.
Μετά τη συμπλήρωση στρατιωτικής θητείας 18 μηνών , ως έφεδρος Ανθυπολοχαγός, προσλήφθηκα ως μόνιμος Αξιωματικός στις 10/1/1977 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού και μετέβηκα στη Στρατιωτική Σχολή Πεζικού της Χαλκίδας για εκπαίδευση.
Μετά την επάνοδό μου στην Κύπρο υπηρέτησα σε διάφορες Μονάδες Πεζικού μέχρι τον Μάρτιο του 1983, οπότε μετατάχθηκα στο Όπλο των Τεθωρακισμένων .Ως Αξιωματικός τεθωρακισμένων υπηρέτησα σχεδόν σε όλες τις Μονάδες του Όπλου, από διάφορες θέσεις και καθήκοντα. Επίσης υπηρέτησα σε διάφορες Επιτελικές θέσεις σε Σχηματισμούς και στο ΓΕΕΦ.Το 2003 επί της διακυβέρνησης του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, υπηρέτησα στο Υπουργείο Άμυνας ως Διευθυντής του Επιτελείου του Υπουργού Άμυνας και Διευθυντής της Εθνικής Αρχής Ασφάλειας , θέση την οποία διατήρησα μέχρι το 2005, οπότε και μετατέθηκα ως Διοικητής στην ΧΧ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία.
Αποστρατεύτηκα ευδόκιμα το 2006 με το βαθμό του Υποστράτηγου (ε.α.)Το 2008 δημιούργησα δύο μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που ασχολούνται με το λιανικό και χονδρικό εμπόριο και δραστηριοποιούνται μέχρι σήμερα.
Είμαι νυμφευμένος από το 1985 με την Ελένη Κουφέττα, από το Φλαμούδι της επαρχίας Αμμοχώστου, η οποία είναι συνταξιούχος Υποδιευθύντρια – Θεολόγος σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης. Έχω 3 παιδιά. Τον Ιωάννη 33 χρόνων παντρεμένο, με ένα αγοράκι 22 μηνών. Είναι οδοντίατρος με δικό του ιατρείο στη Λεμεσό.Τη Μαρία, 26 χρόνων με Master ψυχολογίας. Τη Χριστίνα 24 χρόνων με πτυχίο στη χημεία, παντρεμένη με ένα κοριτσάκι 1 χρόνου.

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube