15 C
Limassol
Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, 2025
Περισσότερο

    ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΥ: «Μπήκα στην τελική ευθεία και ακούγοντας τον κόσμο λέω δεν θα χάσω με τίποτα- Απερίγραπτο το συναίσθημα»

    Με ένα αρκετά ικανοποιητικό χρόνο για κούρσα τακτικής (1:49.61) κέρδισε τα 800 μέτρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων ο πρωταθλητής μας Σταύρος Σπύρου.

    Ο 20χρονος (γιος του Σπύρου Σπύρου και της Δώρας Κυριάκου) έκανε για άλλη μια φορά πολύ καλή και μυαλωμένη κούρσα, ήξερε πότε να φύγει μπροστά και δεν κοίταξε ποτέ πίσω χαρίζοντας στην Κύπρο 16 βαθμούς στην μάχη που έκανε για άνοδο.

    Ο νεαρός μετά τον αγώνα μίλησε στην κάμερα της Action IN Sports για την κούρσα του αλλά και το τι ένιωσε λαμβάνοντας το χειροκρότημα και τη στήριξη του κόσμου, τρέχοντας με το εθνόσημο στο στήθος.

    «Το πιο σημαντικό είναι η 1η θέση, η νίκη εδώ στην χώρα μας. Εκπληκτική η ατμόσφαιρα με τον κόσμο,  κάτι που δεν έχω ξαναζήσει εγώ σε αγώνα στην Κύπρο» είπε μεταξύ άλλων ο πρωταθλητής μας που στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Μπαίνοντας στην τελική ευθεία και με τη στήριξη του κόσμου είπα ότι δεν θα χάσω με τίποτα»

    Ο Σπύρου θα προπονηθεί εντατικά το επόμενο δεκαπενθήμερο με στόχο το Ευρωπαϊκό Κάτω των 23 στο Ταλίν όπου στο αγώνισμα των 800 μέτρων θέλει να μπει στον τελικό.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    697ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ