10 C
Limassol
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2025
Περισσότερο

    Σπύρος Ζαννιάς: «Η Τράπεζα Αττικής και η ΟΤΟΕ κοντά στον Ελληνικό Αθλητισμό και την Ελληνική Νεολαία»

    Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή των εργαζομένων της τράπεζας Αττικής.

    Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν η Πρωταθλήτρια του Τένις Δήμητρα Παύλου και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ιστιοπλοΐας Δημήτρης Τασιός.

    Παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Ο.Τ.Ο.Ε. κ. Σταύρος Κούκος, ο Πρόεδρος του ΤΑΠΙΛΤΑΤ κ. Πετράκης, τα Μέλη του Δ.Σ της Τράπεζας κα Ζαχαρούλα Παπαθεοδώρου και ο κ. Σταύρος Παπαγιαννόπουλος, το Μέλος του Δ.Σ. του ΤΜΕΔΕ κ. Ξενοφών Καρκαντζός, ο Διευθύνων Σύμβουλος Της Attica Finance κ. Αλέξανδρος Πουλαρίκας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς, το Μέλος της Διοίκησης της ΟΤΟΕ και Ταμίας της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Κωνσταντίνος Γιακουμής και η μεγάλη αθλήτρια του Τένις Αγγελική Κανελλοπούλου.

    Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν  ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Τράπεζας Αττικής κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος και τα Μέλη του Δ.Σ.

    Εντύπωση σε όλους τους παρισταμένους έκανε η άριστη και ζεστή διοργάνωση της εκδήλωσης, σε μια αίθουσα γεμάτη παιδιά και τους γονείς τους, όπου ο οικοδεσπότης κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος παρέδωσε μαθήματα φιλοξενίας και αγάπης σε όλους τους συμμετέχοντες.

    Τις βραβεύσεις έκαναν οι Αθανάσιος Σταθόπουλος, Σπύρος Ζαννιάς, Κώστας Γιακουμής και η Αγγελική Κανελλοπούλου.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    694ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ