15 C
Limassol
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, 2025
Περισσότερο

    Σωκράτης Πηλακούρης: «Σκληρή προπόνηση και αφοσίωση» για να έρθουν οι επιτυχίες

    Σταθερά ανοδική πορεία έχει τα τελευταία χρόνια ο πρωταθλητής μας στους κρίκους Σωκράτης Πηλακούρης.

     Ο 24χρονος αθλητής απο το Πελέντρι, δείχνει έτοιμος για νέες μεγάλες επιτυχίες, αφού παρουσιάζεται βελτιωμένος από αγώνα σε αγώνα. Ο Πηλακούρης που το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Κοινοπολιτειακούς (14.300) το Μ. Σάββατο αγωνίστηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκου πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας την 8η θέση και πριν από δύο βδομάδες, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Καϊρο της Αιγύπτου τερμάτισε στην 4η θέση, χάνοντας για λίγο το μετάλλιο.

    Μιλώντας στην Action IN Sports o Πηλακούρης ανέφερε ότι ήταν μια μεγάλη και ωραία εμπειρία για τον ίδιο η συμμετοχή του για πρώτη φορά σε τελικό Ευρωπαϊκου πρωταθλήματος, ενώ σημαντική ήταν και η επιτυχία του στο Καϊρο που αν και δεν ήρθε το μετάλλιο, μάζεψε βαθμούς που του σφράγισαν το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο.

    Σχετικά με το «μυστικό» της επιτυχίας του και της ανοδικής του πορείας ο 24χρονος ανέφερε ότι με σκληρή προπόνηση και αφοσίωση έρχονται οι διακρίσεις.

    Δείτε το βίντεο:

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    697ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ