Σκληρή δουλειά από την διοικητική ομάδα της Κυπριακής αποστολής στο Τόκιο- Αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα
Tokyo2020 team 1

Εξαιρετική διαφαίνεται η παρουσία της Διοικητικής ομάδας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Τόκιο παρά τα πολύ αυστηρά μέτρα που υπάρχουν.

Η εκεί ενημέρωση που γίνεται είναι  ελλιπής και άνευ προηγουμένου με τόν Αρχηγό της αποστολής (Chief de mission) Ανδρέα Θεοφυλάκτου και τους Βοηθούς του Γιώργο Παναγίδη και Γιώργο Κορέλλη να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, αφού παρακολουθώντας τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,διαπιστώνουμε ότι προσπαθούν να επιλύσουν όλα τα προβλήματα που προκύπτουν που ομολογουμένως δεν είναι και λίγα.

Μάλιστα σήμερα Τρίτη 13/7 όπως ενημερωθήκαμε  βρέθηκαν εκ νέου τρεις ώρες μακριά από το Ολυμπιακό χωριό για να κάνουν όλα όσα χρειάζονται για την υποδοχή των ιστιοπλόων οι οποίοι έφθασαν σήμερα στην Ιαπωνική πρωτεύουσα.

Σημαντική κρίνεται επίσης και η άμεση ενημέρωση που μας δίδουν από τα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης τους κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα για το γεγονός ότι έχουμε άμεση ενημέρωση και εικόνα για πολλά πράγματα πού ίσως να μην γνωρίζαμε.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι στο Τόκιο μεταβαίνει και ο Διευθυντής της Action ΙΝ Sports, Πάρις Ανδρέου, ο οποίος δηλώνει πολύ περήφανος που θα ενταχθεί σε αυτή την ομάδα. Συγχαρητήρια λοιπόν στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube