27.9 C
Limassol
Κυριακή, 18 Μαΐου, 2025
Περισσότερο

    Α’ Σκέλος Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας

    Πραγματοποιείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου στην Λεμεσό, και συγκεκριμένα στον υδατοφράκτη του Κούρη, το Α’ Σκέλος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας (2016) . Το Α΄ Σκέλος περιλαμβάνει αγωνίσματα στις κατηγορίες εφήβων, νεανίδων, αντρών και γυναικών και σε αυτό θα συμμετάσχουν πέραν των 70 αθλητών από 4 σωματεία, το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, το Ναυτικό Όμιλο Κερύνεια, το Ναυτικό Όμιλος Αμμοχώστου και το Σωματείο “ΝΗΡΕΑΣ” Ύψωνα .
    Η κωπηλασία είναι άθλημα που συνδυάζει τη δύναμη, την ταχύτητα, την αντοχή και το πάθος με την άμεση επαφή των νέων με την φύση και της ομορφιές της. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημα λόγο μείωσης της στάθμης του νερού στα φράγματα και της έλλειψης υποδομής ο αριθμός των αθλητών που αγκαλιάζουν το άθλημα μεγαλώνει.
    Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2016 θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 14- 15 Μαΐου με το Β’ Σκέλος για τις κατηγορίες παίδων και κορασίδων.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    710ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ