12
12

Σκοπός της συζήτησης η λύση των προβλημάτων των σωματείων με τις Σχολικές Εφορίες.

Συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού έγινε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την συζήτηση για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία με τις Σχολικές Εφορίες.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα σωματεία, αλλά και τρόπους αντιμετώπισης τους.

Από πλευράς των Σχολικών Εφοριών δόθηκε η δέσμευση ότι θα δημιουργηθεί μία νέα ενιαία πολιτική, η οποία θα αφορά όλες τις σχολικές εφορίες και σε συνεργασία με τις οικίες Ομοσπονδίες, με απώτερο σκοπό την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σωματεία.

Παρών στην συνάντηση ήταν η πρόεδρος του ΚΟΑ κα. Κλέα Παπαέλληνα, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας κα. Αίγλη Παντελάκη, ο πρόεδρος της ΚΟΚ κ. Λούης Δημητρίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΚ κ. Άθως Αντωνίου, ο πρόεδρος των Σχολικών Εφοριών κ. Ντίνος Έλληνας και η Επιθεωρήτρια Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κα. Κάλλη Χατζηιωσήφ.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέα συνάντηση μεταξύ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των Σχολικών Εφοριών, προς συζήτηση της νέας ενιαίας πολιτικής.

1 2 3 4 5


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube