KLEANTHIS GEORGIADES KOA
KLEANTHIS GEORGIADES KOA

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κλεάνθης Γεωργιάδης, συνατήθηκε την Τετάρτη 1 Μαρτίου στα Γραφεία του ΚΟΑ, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ντίνο Μιχαηλίδη, στην παρουσία του Αντιπροέδρου του οργανισμού Δημήτρη Λεοντή.

Σκοπός ήταν η ενημέρωση για την συνάντηση ΚΟΕ-Αθλητικών Ομοσπονδιών που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, με αποκλειστικό αντικείμενο το οικονομικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο κυπριακός αγωνιστικός αθλητισμός και σχετίζονται με αυτό.

 

Ο κ. Ντίνος Μιχαηλίδης ενημέρωσε για τις δύο κατευθύνσεις που είχε η συνάντηση με τις Ομοσπονδίες, και αφορούσαν στην καταγραφή των προβλημάτων και τις εισηγήσεις, τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις που λήφθηκαν.

 

Κοινός τόπος των εισηγήσεων υπήρξε η ανάγκη για αύξηση της κρατικής δαπάνης που διοχετεύεται προς τον αγωνιστικό αθλητισμό, χωρίς κατ’ ανάγκην αυτό να επηρεάζει τον προϋπολογισμό για τον Αθλητισμό ευρύτερα, την παροχή κινήτρων για εξεύρεση χορηγών, όπως επίσης και θέματα διαχείρησης και χρήσης των αθλητικών χώρων και του αθλητικού υλικού.

 

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, χαιρετίζει και στηρίζει την όποια προσπάθεια γίνει προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων αυτών από τον ΚΟΑ, και εισηγήθηκε τη διενέργεια μελέτης για αναπροσαρμογή και επικαιροποίηση των κριτιρίων επιχορήγησης των Αθλητικών Ομοσπονδιών και αξιολόγηση της ολης δραστηριότητας τους.

 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των άριστων σχέσεων, της συναντίληψης που διέπει τους δύο οργανισμούς, και της απόφασης που ελήφθη για αλληλοενημέρωση, διαπιστώθηκε σύγκληση για τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αθλητικές Ομοσπονδίες.

 

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ για την συνάντηση, και το εποικοδομητικό κλίμα που υπήρξε σε αυτήν.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube