Συζητήθηκε η διεξαγωγή Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην πρωτεύουσα.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Λούης Δημητρίου, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή, κ. Άθω Αντωνίου, είχαν συνάντηση την Τετάρτη 29/7 με τον Δήμαρχο Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Στην συνάντηση συζητήθηκε το ενδεχόμενο διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων κάτω των 16 ετών στην πρωτεύουσα της Κύπρου, την Λευκωσία.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση, όπου θα λάβουν μέρος 24 Εθνικές ομάδες από όλη την Ευρώπη, και η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19-27 Αυγούστου 2016.

Ο κ. Γιωρκάτζης ανέφερε πως βλέπει θετικά την όλη προσπάθεια της ΚΟΚ, και θα μεταφέρει την θετική του εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να μπορέσει να κατατεθεί η αίτηση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για να είναι η Κύπρος υποψήφια να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αν τελικά η διοργάνωση μπορέσει να διεξαχθεί στη χώρα μας, τα οφέλη θα είναι αρκετά για όλες τις πλευρές. Τόσο για την Κύπρο και την Λευκωσία, αλλά και για τον κυπριακό αθλητισμό, και ιδίως την καλαθόσφαιρα.

DSC01330 DSC01336 DSC01340 DSC01341 DSC01342 DSC01346


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube