Michaelides Kouvelos
Michaelides Kouvelos

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας Ισίδωρος Κούβελος, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ντίνο Μιχαηλίδη.

 

Στην επιστολή του ο κ. Κόυβελος αναφέρει τα ακόλουθα :

«Με ιδιαίτερη χαρά η οικογένεια της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας πληροφορήθηκε για την εκλογή σου στην θέση του προέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής της Κύπρου.

Η ιστορία σου στον Κυπριακό Αθλητισμό και η διαχρονική αφοσίωση σου στα Ολυμπιακά Ιδεώδη σε έχουν καταστήσει τα τελευταία 40 χρόνια ως μια ξεχωριστή φυσιογνωμία του αθλητισμού της Κύπρου διεθνώς.

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου με την βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουμε την πολύχρονη συνεργασία που έχει η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία.»

 

Οι κ.κ. Κούβελος και Μιχαηλίδης συνδέονται με διαχρονική φιλία, έχοντας πολύ στενή συνεργασία για θέματα που αφορούν το Ολυμπιακό Κίνημα και τη δράση της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ). Ο κ. Μιχαηλίδης συμμετέχει στις Ετήσιες Συνόδους της ΔΟΑ που πραγματοποιούνται στην Αρχαία Ολυμπία, και σε αρκετές περιπτώσεις είναι εκ των εισηγητών σε αυτές, ενώ σε πλείστες περιπτώσεις στελέχη των δύο μερών παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούν. Η κορύφωση της μέχρι στιγμής συνεργασίας των δύο φορέων επήλθε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν κατά τη διάρκεια της 27ης Συνόδου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου (ΕΟΑΚ), υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ΕΟΑΚ και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος το οποίο τελεί ήδη εν ισχύ.

 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports